Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2015

ΑΙΣΧΟΣ: Κόβουν το ρεύμα σε Έλληνες και βάζουν air condition στους λαθρομετανάστες στο Βοτανικό! - ΒΙΝΤΕΟ


ΑΙΣΧΟΣ: Κόβουν το ρεύμα σε Έλληνες και βάζουν air condition στους λαθρομετανάστες στο Βοτανικό!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Προς βοήθεια των συναγωνιστών της κεντρικής σελίδας του Κινήματος, ενημερώνουμε ότι το κονδύλι για την τοποθέτηση των air condition θα βρεθεί από τα ταμεία της Περιφέρεια Αττικής! Και πάλι οι Έλληνες θα πληρώσουν τον... "ανθρωπισμό" των πολιτικάντηδων.

Ανθρωπισμός και κοινωνική ευαισθησία άκρως ρατσιστική από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ: την ίδια περίοδο κατά την οποία χιλιάδες Έλληνες ζουν δίχως ρεύμα, ενώ πολλοί περισσότεροι αποφεύγουν την χρήση ηλεκτρικού για να αποφύγουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς, η κυβέρνηση των αχρείων αναβάλλει την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στο Βοτανικό διότι... τα κοντέινερ δεν έχουν ακόμη κλιματιστικά!

Πρόκειται σαφώς για μια είδηση στην οποία περικλείεται ολάκερο το αίσχος του αντεθνικού Καθεστώτος, το οποίο αδιαφορεί παντελώς για τους Έλληνες αλλά κάνει τα πάντα προκειμένου να διαμορφώσει μια εικόνα επίγειου παράδεισου για τους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν κατά χιλιάδες καθημερινά στην Πατρίδα μας. Σύμφωνα με....
δημοσιογραφικές πηγές, η μετεγκατάσταση λαθρομεταναστών από το Πεδίον του Άρεως στο Βοτανικό έχει κολλήσει στην αδυναμία μεταφοράς κλιματιστικών στα κοντέινερ του Βοτανικού! Η προμήθεια δε των κλιματιστικών μηχανημάτων υπολογίζεται -κατά τις ίδιες πηγές- στα 20.000 ευρώ, τα οποία να είστε βέβαιοι, πως θα βρεθούν!
Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου άλλωστε, όπως και σύσσωμο το συνονθύλευμα του αντισυνταγματικού τόξου, ακολουθούν ακραία ρατσιστική πολιτική εις βάρος των Ελλήνων και υπέρ των λαθρομεταναστών, με τις ευλογίες πάντοτε των δανειστών, οι οποίοι επιχαίρουν επί της δημογραφικής αλλοιώσεως του ελληνικού πληθυσμού. Υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ ακολουθεί πιστά τα χνάρια της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η οποία ήταν εκείνη που φρόντισε να παράσχει όλες τις ανέσεις (κοντέινερ με κλιματισμό, σύμβαση με εταιρείες καθαρισμού και εστίασης), ώστε οι λαθρομετανάστες να νιώθουν αφεντικά στη γη των Ελλήνων!

Θυμίζουμε τις ανέσεις που παρείχε στους λαθρομετανάστες η προηγούμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση:

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Χιλιάδες Έλληνες άστεγοι δεινοπαθούν από τον καύσωνα και το μνημονιακό καθεστώς του Σύριζα ασχολείται με τα air-condition των λαθρομεταναστών, αποδεικνύοντας πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών