Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2015

Financial Insyghts: "Όταν αποτύχει η αριστερά στην Ελλάδα, θα κυριαρχήσει η Χρυσή Αυγή"


Financial Insyghts: Όταν αποτύχει η αριστερά στην Ελλάδα, θα κυριαρχήσει η Χρυσή Αυγή

Συναγερμός έχει σημάνει σε ολόκληρο τον κόσμο των διεθνών τοκογλύφων, εν όψει της υπογραφής του τρίτου αριστερού μνημονίου. Σύμφωνα με όλους τους διανοούμενους, τα φερέφωνα και τους ερευνητές του νεοφιλελευθερισμού και των μνημονίων, ο Τσίπρας θα πρέπει να στηριχθεί πάση θυσία, προκειμένου να μην τεθεί εν αμφιβόλω η ξένη κατοχή, την οποία βιώνει η Πατρίδα μας.
Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία ερευνών, Financial Insyghts, η ελληνική οικονομία έχει καταποντιστεί, το χρηματιστήριο έχει χάσει το 90% της αξίας του από το 2007 και οι κοινωνικές συνθήκες επιδεινώνονται ραγδαία. Πού είναι, όμως, το πρόβλημα για τους αμερικανούς καπιταλιστές; Προφανώς όχι στο ότι ο....
κόσμος πεινάει ή ότι διαλύεται η ελληνική κοινωνία. Αυτά δεν είναι προβλήματα για τους μνημονιακούς, αλλά απλές συνέπειες της «δημοσιονομικής προσαρμογής».
Το πραγματικό «πρόβλημα» για τους διεθνείς επικυρίαρχους, περικλείεται στην παρακάτω πρόταση της αναλύσεώς τους: «Στην Ελλάδα καιροφυλαχτεί το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής το οποίο βάλλει κατά της άκρας αριστεράς. Η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να ενισχυθεί περαιτέρω αν αποτύχει η Αριστερά στην Ελλάδα.»
Γιατί η Χρυσή Αυγή θα «κόψει» το πάρτι με τις μίζες, τις ρεμούλες και τις επιδοτήσεις της πλουτοκρατίας. Γιατί η Χρυσή Αυγή θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τις ανάγκες ενός Λαού, τον οποίο θέτουν στην λαιμητόμο για λίγα παραπάνω κέρδη. Γιατί η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει ότι θα κάνει θυσίες γι’ αυτόν τον τόπο και τον Λαό του. Γι’ αυτό οι απανταχού καπιταλιστές και μνημονιακοί προειδοποιούν και διέταξαν την πολιτική σκευωρία εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών