Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2015

Κυβερνώσα ελαφροδεξιά, λαθρομετανάστευση και απελάσεις


Κυβερνώσα ελαφροδεξιά, λαθρομετανάστευση και απελάσεις

Γράφει ο Αντίοχος

Θυμάστε τι έλεγαν οι ψεκασμένοι ελαφροδεξιοί την προεκλογική περίοδο; Πως θα συνδράμουν τον «μικρό Αλέξη» να οδηγήσει το… τραινάκι της εξουσίας, αλλά μένοντας αμετακίνητοι στις… κόκκινες γραμμές τους. Μία εκ των οποίων, θα ήταν –υποτίθεται- και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Διαβάστε τώρα την ανακοίνωση της εκπροσώπου τύπου του πανοκαμμενικού μορφώματος, Χρυσοβελόνας, για την έκρηξη του μεταναστευτικού:
ΑΝΕΛ: Το μεταναστευτικό δεν προσφέρεται για φτηνούς εντυπωσιασμούς και αντιπολιτευτικές κορώνες
«Το πρόβλημα του ολοένα διογκούμενου κύματος προσφύγων και παράνομων μεταναστών είναι πολυσύνθετο και....
δεν προσφέρεται για φτηνούς εντυπωσιασμούς της στιγμής και αντιπολιτευτικές κορώνες για λόγους κομματικού ανταγωνισμού.
Καλό θα ήταν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, παλιά και νέα, να μην αναθεματίζουν τη σημερινή κυβέρνηση εκτοξεύοντας «καταγγελίες» με περίσσευμα υποκρισίας και λαϊκισμού.
Είναι υποκριτικό, με αφορμή την πρωτοφανή έξαρση του μεταναστευτικού και προσφυγικού κύματος, το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. που διαχειρίστηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια με απίστευτη αβελτηρία, επιπολαιότητα και έλλειψη προνοητικότητας αυτό το πρόβλημα, να επιρρίπτουν με την ίδια αβασάνιστη ευκολία όλες τις ευθύνες στην μόλις έξι μηνών κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Κανείς δεν πρέπει να παραβλέπει ότι, πέρα από τις όποιες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις που αφορούν στη συγκρότηση της αρμόδιας Αρχής, η λειτουργία της οποίας σχετίζεται με τη δημιουργία υποδομών καθώς και με την έγκαιρη απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, η διαχείριση του προβλήματος των αυξημένων μεταναστευτικών πιέσεων δεν είναι μια απλή υπόθεση, αλλά συναρτάται επίσης με την αρνητική στάση της γείτονος, καθώς και με τη βούληση της Ευρώπης να αναλάβει τις ευθύνες της και να μην παριστάνει στην πράξη τον Πόντιο Πιλάτο».
Δηλαδή: το πρόβλημά μας δεν είναι η λαθρομετανάστευση, είναι τα… κοινοτικά κονδύλια για την λαθρομετανάστευση. Αν βρούμε τρόπο να τα απορροφήσουμε, όλα καλά! Από κει και πέρα, φταίνε οι Τούρκοι που μας τους στέλνουν, φταίνε οι κουτόφραγκοι που δεν τους παίρνουν στις δικές τους πατρίδες, φταίνε οι προηγούμενες κυβερνήσεις, φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει ο γιαλός που’ ναι στραβός, φταίει ο κακός μας ο καιρός… Εν τέλει, φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων.
(ΥΓ): Λίγα λόγια και καλά: απελάσεις, κυρά μου, γιατί δεν κάνετε; Τόσο δύσκολο είναι;
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών