Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2015

ΣΥΡΙΖΑ-Αν.Ελ. στα... τέσσερα στους δανειστές, αποτελείωνοντας τους Έλληνες... Τα "κόκκινα δάνεια' περνούν στα χέρια ξένων Funds και οι Τράπεζες ιδιωτικοποιούνται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων!!

Γράφει ο Αινείας

Τελευταίο "αγκάθι" των διαπραγματεύσεων μεταξύ ΣΑΝΕΛ και Δανειστών από ότι φαίνεται, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, είναι τα "κόκκινα δάνεια" και η... ομαλή λειτουργία και διοίκηση των τραπεζών.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ οι δανειστές απαιτούν από την "αριστερή" Κυβέρνηση τα εξής:

1.    Τα κόκκινα δάνεια των επχιειρήσεων πρέπει να χωριστούν ανάλογα με το αν οι επιχειρήσεις είναι βιώσιμες ή όχι. Για τις βιώσιμες θα υπάρξει μια...
ρύθμιση βάση του Κώδικα Δεοντολογίας της ΤτΕ. Για τις επιχειρήσεις που θα κρίνονται μη βιώσιμες, θα πτωχεύουν και θα ρευστοποιούνται τα στοιχεία τους. Για τα δάνεια των ιδιωτών δεν έχει διαρρεύσει κάτι συγκεκριμένο. 

2.    Έως το τέλος του χρόνου πρέπει να γίνει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (με αυτό τον τρόπο δεν θα γίνει κούρεμα καταθέσεων). Η τρόικα επιμένει ότι πρέπει να μπουν ιδιώτες στην ανακεφαλαιοποίηση και να ενισχυθεί η προοπτική επιστροφής τους στον ιδιωτικό τομέα. 

3.    Διασφάλιση ότι θα είναι ανεξάρτητο το ΤΧΣ, δηλαδή η κυβέρνηση δεν θα εμπλέκεται στην διακυβέρνηση των τραπεζών.


Με απλά λόγια οι "φίλοι" έταιροί μας δανειστές επιζητούν μέσω των κόκκινων δανείων να αποκτήσουν την περιουσία των Ελλήνων καταναλωτών - ιδιωτών και επιχειρηματιών καθώς τα χρέη θα "αγοραστούν" από ξένα funds έναντι ευτελών ποσών και αν κατορθώσαν να εισπράξουν ένα μέρος τους, αυτομάτως και αυτοδικαίως αποκτούν την κυριότητά τους. Είτε είναι επιχείρηση, είτε αυτοκίνητο είτε ένα σπίτι!

Τέλος με όχημα την απειλή του γνωστού "bail in" δλδ "κούρεμα καταθέσεων" των Ελλήνων θα εκβιάσουν την Κυβέρνηση να εκπληρώσει το όνειρο των τοκογλύφων. Και τις Τράπεζες να ανακεφαλαιοποιήσουν και πάλι οι Έλληνες φορολογούμενοι, και να μην έχει καμιά ανάμειξη στο κράτος στη διοίησή τους - αν και τυπικά θα του ανήκουν - και τέλος να μην επέμβει ΠΟΤΕ στη λειτουργία τους.

Και όλα τα παραπάνω θα τα ψηφίσει και θα τα εφαρμόσει η "πρώτη φορά Αριστερά".... στα τέσσερα με τον Καμμένο.

Υ.Γ.
Το γεγονός ότι παιρνούν όλα αυτά τα μέτρα κατά το 15Αυγουστο, στη θερινή ραστώνη και χωρίς καμιά ενημέρωση του ελληνικού λαού θα αποδειχθεί μεγάλο μπούμερανγκ προς την Κυβέρνηση καθώς μπορεί οψίμως να αποφεύγει τις δυσλειτουργίες και τις παρενέργειες (απεργίες, διαδηλώσεις, αγνάκτηση κτλ) αλλά όταν θα συμψηφιστούν με τον ΕΝΦΙΑ που πρέπει να πληρωθεί, με τα νέα φορολογικά μέτρα που έρχονται και τα λοιπά μέτρα του 3ου Αριστερού Μνημονίου ο κόσμος θα.... σαλέψει και θα τους πάρει με τις πέτρες.

Υ.Γ.2
Με τα κόκκινα δάνεια να φτάνουν τα 90 δις ευρώ και από αυτά 50% να είναι των καταναλωτικών, 35% των επιχειρηματικών και 29% των στεγαστικών όπως καταλαβαίνετε αν τα παραπάνω μεταφερθούν σε ξένα Funds τυπικά λίο παραπάνω από το 1/3 της Οικονομίας και της ακίνητης περιουσίας περνά στα χέρια ξένων!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών