Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 02, 2015

Λαός χωρίς αγρότες είναι λαός χωρίς ψυχή, χωρίς ΠΑΤΡΙΔΑ



Ένα άρθρο στην "Χρυσή Αυγή" του... 1989 για το μέλλον των Ελλήνων Αγροτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Το μεγάλο θέμα των ημερών είναι η φορολόγηση ως ελευθέρων επαγγελματιών και η κατάργηση όλων των φορολογικών ελαφρύνσεων στους αγρότες. Το νομοσχέδιο επρόκειτο να έλθει στις 22 Ιουλίου, αλλά μετατέθηκε, όπως είπανε για τις αρχές Αυγούστου. Μάλιστα εγράφη ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστεί όπως περιγραφότανε στα προαπαιτούμενα του νέου αριστερού μνημονίου.
Απόλυτα τυχοδιωκτική η πολιτική από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και Ποτάμι, τα κόμματα που στηρίζουν τα...
μέτρα αρκεί να υπάρχει συμφωνία. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του εκπροσώπου της Ν.Δ.: “Εμείς θέλουμε συμφωνία, δικός σας λογαριασμός τα μέτρα”. Καμμία σημασία, λοιπόν, για τα πολιτικά δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ το εάν τα μέτρα αυτά εξοντώνουν κυριολεκτικά τους Έλληνες αγρότες.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σταθερή στη θέση της ότι τα μνημόνια καταστρέφουν την Πατρίδα και παραδίδουν τη χώρα στους τοκογλύφους δανειστές, είναι κατηγορηματικά αντίθετη στα μέτρα αυτά και θα τα καταψηφίσει. Αυτό που θα πρέπει να γίνει αντιληπτό είναι ότι καταστρέφοντας τους αγρότες καταστρέφεται αυτή η ίδια η Πατρίδα και η οποιαδήποτε προοπτική ανάπτυξής της. Μόνο με εθνική παραγωγή δηλαδή, γεωργία, κτηνοτροφία και βιομηχανία μπορεί να αναπτυχθεί η χώρα.
Και αυτό δεν το λέμε τώρα. Το λέγαμε ήδη από το 1989, καταγγέλλοντας τις συμφωνίες εντάξεως της Ελλάδος στην τότε ΕΟΚ. Για του λόγου το αληθές, διαβάστε τι γράφαμε σε άρθρο με την δική μου υπογραφή πριν 26 ολόκληρα χρόνια στην “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” εμείς οι δήθεν "ανεγκέφαλοι τραμπούκοι", οι οποίοι δεν έχουμε πολιτικές θέσεις, όπως ισχυρίζονται για το μέλλον της Ελλάδος, στην λεγόμενη Ευρωπαϊκή Ένωση:
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1989: “ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ”
“Στις 20 Ιανουαρίου 1989 οι Έλληνες άκουσαν από τα κρατικά μέσα μαζικής ενημερώσεως μια είδηση που έμοιαζε εντελώς περίεργη. Η είδηση αφορούσε ένα νόμο της κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον οποίο έχουν δικαίωμα οι αγρότες από ηλικίας 55-65 ετών να πάρουν πρόωρη «σύνταξη». Συμπληρωματικά βεβαίως και μόνο αναφέρετο πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παύση των αγροτικών τους ασχολιών, καθώς επίσης και η «σύνταξη» αυτή μπορεί να έχει διάρκεια μέχρι το πολύ δέκα χρόνια. Δηλαδή με απλά λόγια δεν πρόκειται περί συντάξεως αλλά περί επιδόματος της ΕΟΚ με αντάλλαγμα το σταμάτημα αγροτικών ασχολιών. Αξιοθαύμαστο είναι επίσης και το ύφος με το οποίο αναφέρουν την είδηση τηλεοράσεις και ραδιόφωνα. Εμφάνισαν κατ’ αρχάς την είδηση με ύφος θριαμβευτικό σαν να επρόκειτο για νίκη της ελληνικής οικονομίας και δεύτερον ονόμασαν αυτό το προσωρινό επίδομα, σύνταξη. Άλλος όμως είναι ο σκοπός του παρόντος σημειώματος και όσο για το ύφος και το ήθος της «Ελληνικής» Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης είναι γνωστό…
Η είδηση αυτή είναι πολύ σημαντικότερη απ’ όσο δείχνει και σημαίνει για τη χώρα μας την αρχή για πολλά δυσάρεστα. Κατ’ αρχάς το ερώτημα που θα ήθελα να θέσω ελπίζοντας στον προβληματισμό σας είναι το εξής: Γιατί ωφελεί την χώρα να μείνουν χέρσα τα χωράφια μας; Και κατά ποίαν έννοια μας ωφελεί να βγουν και μάλιστα με αμοιβή εκτός παραγωγής εργατικά-αγροτικά χέρια; Τα ερωτήματα είναι απλά και δεν χρειάζονται αναλύσεις οικονομολογικές… 
Τα ερωτήματα είναι απλά, όπως απλές είναι και οι απαντήσεις, απλές μα και μικρές. Είχαμε γράψει σε προηγούμενο τεύχος μας για τα δεινά που πρόκειται να φέρει στην Πατρίδα μας η ΕΟΚ, τονίζοντας πως καμία σχέση δεν έχει η ιδέα της Ευρώπης με την καπιταλιστική διεθνή που λέγεται ΕΟΚ. Και σχέδιο της ΕΟΚ είναι αυτή η πρόωρη συνταξιοδότηση των αγροτών. Σχέδιο σκοτεινό με σημαντικές επιπτώσεις για την Ελληνική Οικονομία.  
Αυτός δε ο νόμος δεν δείχνει τίποτε άλλο από την βίαιη οικονομική στροφή στην οποία πρόκειται να οδηγηθεί ο λαός μας σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της ΕΟΚ. Η ΕΟΚ έκρινε και απεφάσισε πως η Ελλάδα σαν χώρα αγροτική δεν συμφέρει τον κοινό προϋπολογισμό. Έκρινε και απεφάσισε πως καλύτερα την συμφέρει να δώσει κάποιο επίδομα, που η ελληνική κυβέρνηση αποκαλεί «πρόωρη σύνταξη» προκειμένου να γλυτώσει κάποια χρήματα από αυτά που δίνει σαν αποζημίωση για τις χωματερές των προϊόντων μας. Η ΕΟΚ απεφάσισε: η Ελλάδα σαν αγροτική χώρα δεν συμφέρει… 
Η υπερήφανη Ελλάδα οδηγείται στο να γίνει μια χώρα για την θερινή ξεκούραση των πλουσίων συνεταίρων μας της ΕΟΚ και συγχρόνως μια χώρα με βιομηχανίες ειδών διατροφής. Αυτή είναι η βίαιη οικονομική στροφή, που χωρίς καμία αντίσταση έχει αρχίσει να επιβάλει στην χώρα μας η ΕΟΚ. Και όλα αυτά εν αγνοία του λαού και εις βάρος του λαού. 
Αναφέραμε προηγουμένως τι σημαίνει αυτός ο νόμος και που οδηγεί. Τώρα θα πρέπει να πούμε και ποιος από ελληνικής πλευράς έχει την ευθύνη αυτού του νόμου. Κατ’ αρχάς η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που διαρκώς ξεπουλά την χώρα στους ξένους. Μα και η Νέα Δημοκρατία έχει ευθύνη γι’ αυτό το νόμο, γιατί όχι μόνο δεν λέει την αλήθεια στον λαό και δεν αντιδρά, αλλά προπαντός γιατί η πολιτική γραμμή της ΕΟΚ είναι κατ’ εξοχήν έργο, στο οποίο συμμετέχει και επιθυμία της. Με δυο λόγια η ΕΟΚ για τη ΝΔ είναι η λύση των προβλημάτων μας, πώς είναι δυνατόν λοιπόν να αντιδράσει; Μα και η αριστερά έχει την ευθύνη της, η αριστερά που τώρα τελευταία έχει δεχθεί σαν αναμφισβήτητο και αναντίρρητο γεγονός την παρουσία της χώρας μας στην ΕΟΚ. 
Οι εχθροί του έθνους μας ονειρεύονται να γίνει η ΕΟΚ ταφόπετρα του Ελληνισμού. Και θα γίνει εάν κάτι δεν τους σταματήσει. ΕΟΚ για την Ελλάδα σημαίνει πολιτιστική αλλοτρίωση, οικονομική υποδούλωση, παρακμή, εκφυλισμός, έλλειψη κάθε εθνικής ταυτότητας. 
Ο νόμος δε αυτός για την «πρόωρη σύνταξη» σημαίνει καταστροφή για την αγροτική μας οικονομία, που με την σειρά της σημαίνει έλλειψη αυτάρκειας του λαού μας σε είδη διατροφής, δηλαδή με άλλα λόγια εξάρτηση και υποδούλωση στον ξένο παράγοντα. 
Συμπατριώτες, πρέπει να πολεμήσουμε. Πρέπει να εμποδίσουμε την καταστροφή των αγροτών μας. Οι αγρότες είναι η σπονδυλική στήλη του Έθνους. Είναι οι θεματοφύλακες των Λαϊκών μας Παραδόσεων. Λαός χωρίς αγρότες είναι λαός χωρίς ψυχή, χωρίς ΠΑΤΡΙΔΑ. Υπερασπιστείτε τους αγρότες, υπερασπίζεσθε έτσι την ψυχή της Πατρίδας.” 
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών