Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015

Metron Analysis: Τρίτη με 8,3% η Χρυσή Αυγή - τρόμος στο καθεστώς για διψήφιο ποσοστό στις εκλογές!


Όποιος αναρωτιόταν για ποιο λόγο οι κυριότεροι αρθρογράφοι φιλελεύθερων και μαρξιστικών φυλλάδων έχουν εδώ και μέρες αρχίσει να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής, θα λάβουν την απάντηση από την δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδος "Παραπολιτικά", η οποία δίνει στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή ποσοστό 8,3% και την τρίτη θέση με μεγάλη διαφορά από το τέταρτο κόμμα!

Μετά λοιπόν τον κόλαφο για τους υποτακτικούς των δανειστών από τη δημοσκόπηση της «Εφημερίδας των Συντακτών», έρχεται δεύτερο πατατράκ από μια εταιρεία δημοσκοπήσεων η οποία μέχρι πρότινος και σε όλες τις έρευνές της παρουσίαζε πετσοκομμένα τα ποσοστά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Στην εκτίμηση ψήφου τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφόνονται ως εξής:...

ΣΥΡΙΖΑ 29%
ΝΔ 27,8%
Χρυσή Αυγή 8,3%
Ποτάμι 6,7%
ΚΚΕ 5,9%
ΠΑΣΟΚ 5,4%
Ένωση Κεντρώων 4,9%
Λαϊκή Ενότητα 4,1%
ΑΝΕΛ 2,3%

Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως για να φτάνει η συγκεκριμένη εταιρεία να δίνει στη Χρυσή Αυγή ποσοστό της τάξεως του 8,3%, πόσο είναι αυτό στην πραγματικότητα!

Καθίσταται σαφές ότι η δυναμική που έχει αναπτύξει η Χρυσή Αυγή ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου είναι τεράστια, με τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να συνειδητοποιούν με οδυνηρό είναι η αλήθεια τρόπο, πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης απέναντι σε μείζονα προβλήματα όπως είναι εκείνα των εθνοκτόνων Μνημονίων και της λαθρομετανάστευσης.

Διόλου τυχαία ως εκ τούτου, η απάντηση του Ελληνικού Λαού είναι ηχηρότατη: Η Χρυσή Αυγή θα είναι η επόμενη Αξιωματική Αντιπολίτευση!



πηγή

1 σχόλιο:

  1. Και κυβέρνηση. Εδώ μας κυβέρνησε το άχρηστο κωλοπαίδι του 3ου και χειρότερου μνημονίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών