Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015

Τρόμος στις καθεστωτικές φυλλάδες από την απήχηση της Χρυσής Αυγής στα πληττόμενα από την λαθρομετανάστευση νησιά


Τρόμος στις καθεστωτικές φυλλάδες από την απήχηση της Χρυσής Αυγής στα πληττόμενα από την λαθρομετανάστευση νησιά

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε την ανάρτηση μας για τις μυστικές δημοσκοπήσεις στα νησιά του Ανατολικού και Βόρειου Αιγαίου και τα διψήφια ποσοστά της Χρυσής Αυγής που τρομοκρατούς το σύστημα.

 Την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής στα ελληνικά νησιά που τελούν υπό κατοχή από τις ορδές των λαθρομεταναστών περιγράφει με τρόμο η εφημερίδα "Αγορά".
Σε ένα τρομολαγνικό και συκοφαντικό ρεπορτάζ με αναφορές σε "τάγματα εφόδου" (οι λασπολόγοι φαίνεται ακόμη δεν έβαλαν μυαλό...) περιγράφεται η ευρεία απήχηση του Λαϊκού Συνδέσμου στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που αποτελούν την πόρτα εισόδου των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.
Ξεπερνώντας την ανοησία περί σύστασης "ταγμάτων εφόδου", ο αρθρογράφος σημειώνει χαρακτηριστικά: "Οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζονται θετικά από....
πολλούς κατοίκους: "Σώστε μας" τους φωνάζουν. "Θα σας ξεβρωμίσουμε", απαντούν κυνικά, προτρέποντας τους πολίτες να τους ψηφίσουν "για αν μην γίνει η χώρα Πακιστάν".
"Στελέχη της λένε πως στα νησιά έχει βάλει στόχο το ποσοστό της να είναι διψήφιο - και το χειρότερο είναι πως μπορεί να το πετύχει. Αντίδραση στα όσα κάνει η Χρυσή Αυγή στα νησιά δεν υπάρχει. Τα πολιτικά κόμματα, για διαφορετικούς λόγους το καθένα, την έχουν βγάλει από το κάδρο της πολιτικής αντιπαράθεσης".
Εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου μην εκπλαγείτε αν η περιφέρεια ανατολικού Αιγαίου λάβει ένα διαφορετικό χρώμα, αυτό της Εθνικής Αντίστασης, στον εκλογικό χάρτη του Υπουργείου Εσωτερικών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών