Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015

Κορόιδα είναι; Η Γερμανία σφραγίζει τα σύνορα ενάντια στην λαθρομετανάστευση


Κορόιδα είναι; Η Γερμανία σφραγίζει τα σύνορα ενάντια στην λαθρομετανάστευση

Μονομερώς ανέστειλε την εφαρμογή της συνθήκης Σένγκεν η Γερμανία, σφραγίζοντας τα νότια σύνορά της με την Αυστρία, επαναφέροντας τους μεθοριακούς ελέγχους και διακόπτοντας την σιδηροδρομική σύνδεση με την Αυστρία. Ο λόγος για όλες αυτές τις εξελίξεις ήταν το ρεύμα των λαθρομεταναστών, που γιγαντώνεται διαρκώς.
Βεβαίως οι γερμανοί δεν είναι κορόιδα να δεχτούν όλη αυτή την πλημμύρα και έτσι σφραγίζουν τα σύνορά τους. Μόνο για την Ελλάδα είναι «νομική υποχρέωση» (όπως έλεγε η κυρά Τασία) να υποδέχεται στο έδαφος της τους...
εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. Μόνο στην Ελλάδα οι εγχώριοι πολιτικάντηδες βάζουν την εξυπηρέτηση των ξένων πάνω από το συμφέρον των γηγενών.
Μάλιστα, φτάσαμε στο σημείο η Μέρκελ να καλεί την Ελλάδα να φυλάξει τα σύνορά της. Αυτό δείχνει και το επίπεδο της ξευτίλας στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, αφού σε λίγο θα μας κατηγορούν κι από πάνω οι ευρωπαίοι για αμελή φύλαξη των συνόρων μας, που είχε ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ασφάλειάς τους.
Για να αντιληφθεί κανείς πόσο εθνοπροδοτική είναι η διαχρονική πολιτική ΝΔ – Σύριζα για υποδοχή όλων των λαθρομεταναστών στο έδαφος της Ελλάδας, αρκεί να δείξουμε την ακυρότητα του επιχειρήματός τους ότι δήθεν «μας το επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση».
Κατά πρώτον ήδη βλέπουμε ότι η Γερμανία δεν κάνει το ίδιο, αλλά σφραγίζει τα σύνορά της. Κατά δεύτερον, προ ημερών εξαγγέλθηκε η πρόταση Γιούνκερ για ανακατανομή των «προσφύγων» στις χώρες της Ε.Ε. Δεν επρόκειτο για μία πρόταση που θα άλλαζε ουσιαστικά τα πράγματα, αφού θα μετέφερε σε άλλες χώρες μονάχα την «σοδειά» δύο ημερών για την Ελλάδα, όμως περιείχε μία σαφή ένδειξη, αφού από αυτήν εξαιρέθηκαν η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ουγγαρία.
Η Ελλάδα και η Ιταλία προφανώς εξαιρέθηκαν ως «χώρες εισόδου». Η Ουγγαρία εξαιρέθηκε διότι πολύ απλά άσκησε σοβαρή πολιτική, δείχνοντας στους ευρωπαίους ότι δεν παίζει με το όλο ζήτημα και δεν προτίθεται να πλημμυρίσει από λαθρομετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών