Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12, 2015

Λαθρομετανάστευση: Η χαρά των πλουτοκρατών και η δυστυχία των λαών


Λαθρομετανάστευση: Η χαρά των πλουτοκρατών και η δυστυχία των λαών

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Εντύπωση σε πολλούς προκαλεί η άρδην αλλαγή της στάσης της άσπλαχνης φράου Μέρκελ, καθώς επίσης και του Ολάντ, στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Ενώ, λοιπόν, δεν ήθελαν να τους βλέπουν και να τους ακούν, εφαρμόζοντας το «μακριά από μας κι όπου θέλουν ας πάνε», τώρα ξαφνικά τους… αγάπησαν και τους καλοδέχονται!
«Η Γερμανία θα αλλάξει από τη μαζική εισροή των προσφύγων και εμείς θα εργαστούμε ώστε οι αλλαγές αυτές να είναι θετικές για τη ζωή των Γερμανών και τη χώρα», δήλωσε η φράου, κάνοντας λόγο για ένα «συγκινητικό» Σαββατοκύριακο, στη διάρκεια του οποίου περίπου 20.000 λαθρομετανάστες κατέφτασαν στη Γερμανία, κρατώντας στα χέρια τους… φωτογραφίες της και αποκαλώντας την....
«μητέρα των προσφύγων»! Ταυτοχρόνως, το Βερολίνο άρχισε να πιέζει ασφυκτικά τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. να… εισάγουν λαθρομετανάστες, υπό την απειλή εξοντωτικών προστίμων αν δεν συμμορφωθούν, από τον πρόεδρο της Κομισιόν, Γιουνκέρ.
«Χαιρετίζουμε την πρόταση του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ως ένα πρώτο, σημαντικό βήμα» είπε η φράου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, από κοινού με τον Σουηδό πρωθυπουργό.
Πού οφείλεται άραγε αυτή η αλλαγή;
Ο πρόεδρος του γερμανικού συνδέσμου εργοδοτών (κάτι σαν τον ημέτερο ΣΕΒ) Ίνγκο Κράμερ, δήλωσε πως θεωρεί «ευλογία» τους λαθρομετανάστες που φτάνουν στη Γερμανία, καθότι αποτελούν φτηνό εργατικό δυναμικό, άρα μοναδική ευκαιρία για περισσότερα κέρδη!
Ο Κράμερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung επεσήμανε ότι «η παροχή βοήθειας στους μετανάστες είναι πρωτίστως ηθικό ζήτημα, όμως τόνισε ότι μπορούν να βοηθήσουν τη Γερμανία και οικονομικά».
Μάλιστα, ο πρόεδρος των Γερμανών ολιγαρχών επέκρινε σφοδρά το σύστημα παροχής ασύλου που ακολουθεί η χώρα του, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να λαμβάνονται μέτρα ώστε «οι αιτούντες άσυλο να μην μένουν έξω από την αγορά εργασίας για πολλούς μήνες». Παράλληλα ζήτησε να γίνονται μαθήματα γερμανικών στους λαθρομετανάστες από την πρώτη ημέρα που φτάνουν στη χώρα, αλλά και να λαμβάνουν άδεια παραμονής οι νέοι που εντάσσονται στο εκπαιδευτικό σύστημα.
«Μέχρι τώρα σχεδόν τους φυλακίζουμε στα κέντρα υποδοχής. Τι αποτέλεσμα περιμένουμε να έχουμε; Τροφοδοτούμε διαμάχες και βανδαλισμούς».
Αντίθετα θεωρεί ότι οι λαθρομετανάστες αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για την αγορά εργασίας της Γερμανίας: «Τα επόμενα 20 χρόνια χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο εργατικό δυναμικό από αυτό που μπορεί να παράξει η χώρα. Υπάρχουν 500.000 κενές θέσεις εργασίας στη Γερμανία. Μια δυνατότητα θα ήταν αυτές να καλυφθούν με τη γρήγορη απορρόφηση των μεταναστών στην αγορά εργασίας».
Τέλος, ο Γερμανός ολιγάρχης χαρακτήρισε «αποκαρδιωτικές» τις διαμαρτυρίες εναντίον των κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών, και υποστήριξε ότι «η άκρα δεξιά βλάπτει οικονομικά την Γερμανία»…
Ασφαλές συμπέρασμα: η λαθρομετανάστευση είναι η χαρά των πλουτοκρατών και η δυστυχία των λαών!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών