Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12, 2015

Πόλωση για το... τίποτε!



Κανένας δεν πρόκειται να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση - Τα προεκλογικά ψέματα της Ν.Δ. για λαθρομετανάστευση και αγρότες

Συνεχίζεται η προεκλογική περίοδος συνοδευόμενη από πλήθος δημοσκοπήσεων. Είναι τόσες πολλές οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ώστε ο λαός και οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι, εάν είναι αναποφάσιστοι και δεν… δηλώνουν αναποφάσιστοι, δεν γνωρίζουν τι τελικά θα συμβεί και ποια θα είναι η τελική τους επιλογή. Αυτό γιατί πάντοτε ένα μέρος του λαού και όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά σε όλες τις χώρες πηγαίνει κατά κανόνα με τον πρώτο.
Φυσικά και θα είχαν να δώσουν λόγο οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες πριν μόλις ένα σχεδόν μήνα έδιναν μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ με 20 ολόκληρες μονάδες! Αλλά δεν πρόκειται κανείς να...
τους ζητήσει τον λόγο κι έτσι ένας μηχανισμός αδιαφανής διαμορφώνει την κοινή γνώμη σε ένα μεγάλο βαθμό χωρίς να ελέγχεται ουσιαστικά από την οποιαδήποτε αρχή.
Οι δημοσκοπήσεις, λοιπόν, εμφανίζουν στην ίδια ευθεία τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία. Όμως, όλες οι δημοσκοπήσεις δεν δίνουν ποσοστό ούτε στον έναν, ούτε στον άλλον, ικανό να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Επί της ουσίας, λοιπόν, είτε ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, οι Έλληνες πολίτες, είτε Ν.Δ. το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο, αφού και στις δύο περιπτώσεις κανένας από τους δύο δεν θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει από την πλευρά του στον στόχο της αυτοδύναμης κυβέρνησης, ο οποίος δεν είναι εφικτός. Όσο για την Ν.Δ. περισσότερο κυνική στον προεκλογικό της λόγο, δηλώνει ότι θέλει να είναι πρώτη για να είναι ο βασικός κορμός της κυβερνήσεως. Δηλώνει, δηλαδή, ότι δεν έχει άλλο σκοπό από το να συγκυβερνήσει πάλι με το ΠΑΣΟΚ, είτε ακόμη και με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως έχουν δημόσια τοποθετηθεί πολλά στελέχη της και ακριβώς αυτό είναι που θέλουν και οι δανειστές, ο ξένος παράγοντας.
Χαρακτηριστικό στοιχείο της προεκλογικής αυτής περιόδου είναι η αποτυχία του κόμματος ΠΟΤΑΜΙ να επιτύχει ένα ποσοστό ικανό το οποίο θα το καταστήσει ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων. Και η αποτυχία αυτή είναι πρώτα απ’ όλα αποτυχία των καναλιών και των “νταβατζήδων”, οι οποίοι δημιούργησαν ένα κόμμα από το πουθενά για να ελέγξουν το πολιτικό παιχνίδι. Όσο για την Ν.Δ. εκμεταλλευόμενη την παταγώδη αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές για να καταργήσει το μνημόνιο και έφερε μνημόνιο, θέλει να παρουσιαστεί σαν το αντίπαλο δέος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό βεβαίως είναι εντελώς παράλογο, αφού δεν πάνε παρά μόνον λίγες ημέρες από την ημέρα κατά την οποία η Ν.Δ., στις 14 Αυγούστου του 2015, ψήφισε ΝΑΙ με φανατισμό στο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας δημόσια στη Βουλή, ότι δεν τους ενδιαφέρουν ποια μέτρα θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί να φέρει συμφωνία.
Τα προεκλογικά ψέματα της Ν.Δ., η οποία θέλει να λησμονήσει ο λαός ότι κυβερνούσε μέχρι χθες και είναι υπεύθυνη για την πολιτική των μνημονίων δεν σταματούν εδώ! Έχουν το θράσος να μιλούν για την λαθρομετανάστευση και να επιρρίπτουν αποκλειστικά την ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ όταν όλοι γνωρίζουμε ότι κυβέρνησε επί πολλά χρόνια την χώρα και δεν έκανε τίποτε για το μεγάλο αυτό πρόβλημα, το οποίο απειλεί αυτή την ίδια την ύπαρξη του Έθνους. Το θράσος της Ν.Δ., όμως, δεν σταματά εδώ!
Περιοδεύοντας, ο πρόεδρός της σε αγροτικές περιοχές δηλώνει ότι εάν συγκυβερνήσει, γιατί για να κυβερνήσει δεν υπάρχει περίπτωση, θα πάρει πίσω τα εξοντωτικά μέτρα για τους αγρότες. Αυτό όταν στις 14 Αυγούστου του 2015 τα ψήφιζε με θέρμη χωρίς να προβάλει αντίρρηση και μάλιστα η ηγεσία της απείλησε με διαγραφή τους βουλευτές της των αγροτικών περιοχών που δεν ήθελαν να τα ψηφίσουν.
Απέναντι σε όλους αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Κίνημα της ελπίδας, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών που αγωνίζεται διωκόμενη μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον αποκλεισμών για μια νέα Ελλάδα.
ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ.
Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών