Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12, 2015

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αλβανική πρεσβεία


Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αλβανική πρεσβεία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αλβανική πρεσβεία από τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Η Χρυσή Αυγή πάντα δίπλα στους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας.

Πολυμελές κλιμάκιο της Τ.Ο.Βορείων Προαστίων με επικεφαλής τον Γραμματέα Μιχάλη Μπέλλο παρευρέθηκε και συμπαραστάθηκε στα αδέρφια μας της Βορείου Ηπείρου το απόγευμα της Παρασκευής έξω από πρεσβεία της Αλβανίας στην Αθήνα, ενάντια στις....
Αλβανικές κυβερνήσεις και στην διαχρονική προσπάθεια τους για γενοκτονία των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε, από μέλη του Εθνικού Συλλόγου «Βόρειος Ήπειρος - 1914», και για τις πρόσφατες αλβανικές μεθοδεύσεις στην Χειμάρρα και την κατεδάφιση της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου Δρυμμάτων.
Οι συγκεντρωθέντες απαίτησαν από την κυβέρνηση Ράμα, να βάλει τέλος στην καταπάτηση των δικαιωμάτων των ομογενών, εντός και εκτός της αναγνωρισμένης μειονοτικής ζώνης.

Αναφορά έγινε και στην προκλητική κατεδάφιση της εκκλησίας στην Χειμάρρα. «Η πράξη αυτή από την πλευρά του αλβανικού κράτους, με ενορχηστρωτή τον ντόπιο γενίτσαρο "τοποτηρητή" της κυβέρνησης Ράμα, βουλευτή Κότσο Κοκεδήμα και εκτελεστικό όργανο τον επίσης γενίτσαρο Δήμαρχο Χιμάρας Γκέργκι Γκόρο, δείχνει για μία ακόμα φορά πόσο βάναυσα καταπατούνται τα δικαιώματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, έχοντας προηγούμενο στην εποχή του κομουνιστικού αθεϊστικού καθεστώτος του αλήστου μνήμης δικτάτορα Ενβέρ Χότζα» επεσήμαναν οι διοργανωτές, ζητώντας από την Ελλάδα να σταματήσει να παρακολουθεί από απόσταση τα γεγονότα.
«Οι καταστάσεις αυτές δεν μας επιτρέπουν να είμαστε απαθείς και οφείλουμε να αντιδράσουμε δυναμικά εάν δεν θέλουμε να αφανιστεί ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου, τόσο με την έντονη διαμαρτυρία κατά του αλβανικού κράτους όσο και με την συνεχή ενημέρωση της ελληνικής κοινής γνώμης» τόνισε ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συλλόγου «Βόρειος Ήπειρος - 1914» που είχε και την πρωτοβουλία της εκδήλωσης.

Απαράδεκτη συμπεριφορά από το Ανθελληνικό κράτος, οι συγκεντρωθέντες εμποδίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις, να προσεγγίσουν το κτήριο της αλβανικής πρεσβείας στην Φιλοθέη, προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας.
Όπως ήταν αναμενόμενο μόνο η Χρυσή Αυγή έδωσε το αναγνωστικό παρόν και έγινε δέκτης θερμών ευχαριστιών και εναγκαλισμών από τους παρευρισκομένους ενώ τα λοιπά κόμματα του «δημοκρατικού τόξου» έλαμψαν δια της απουσίας τους.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής φώναξαν συνθήματα μαζί με τα αδέρφια μας της Βορείου Ηπείρου, ψάλαμε όλοι μαζί τον Εθνικό ύμνο και δίνοντας όρκο Ιερό ότι αν και μέσα σε καθεστώς προδοσίας και αντιξοοτήτων η Χρυσή Αυγή θα δίνει πάντα Μάχες για τις Αλύτρωτες Πατρίδες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών