Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12, 2015

"Πρόσφυγας" μαχαίρωσε Έλληνα εργαζόμενο που τόλμησε να του ζητήσει να στήσει αλλού το τσαντίρι του... Αυτή την Ελλάδα θέλετε;!

lathro_mouseio
Ιδιοκτησιακά δικαιώματα επί κάθε σημείου του ελληνικού εδάφους, έχουνε αποκτήσει… τ’ αδέρφια μας, τα «προσφυγάκια» και δε σηκώνουνε παρατηρήσεις του τύπου «φύγε από δω και πήγαινε παραπέρα», από τους πρώην ιδιοκτήτες αυτού του τόπου.
Έτσι, όταν θρασύτατος (και… ρατσιστής στα σίγουρα!) υπάλληλος καθαριότητας του Αρχαιολογικού Μουσείου, στο κέντρο της πολυπολιτισμικής πόλης Αθηνιστάν, πρωτεύουσας του αθλίου μνημονιακού προτεκτοράτου Ελλαδιστάν (πρώην Σαμαροβενιζελιστάν, Τσιπροκαμμενιστάν και μελλοντικώς πιθανότατα Τσιπρομεϊμαρακιστάν…) ζήτησε από....
κάτι «προσφυγάκια» νέας εσοδείας, που είχαν στήσει τον τσαντιρομαχαλά τους στο προαύλιο του Μουσείου, να πάνε παραπέρα για να κάνει τη δουλειά του, εισέπραξε μαχαιριά στο πόδι και κατέληξε στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν 17 ράμματα.
Τα «προσφυγάκια» την κοπάνησαν και πήγαν αλλού να στήσουν τον τσαντιρομαχαλά τους. Που; Όπου γουστάρουν! Όλο το Αθηνιστάν δικό τους είναι!
(ΥΓ): Ψήφο «δαγκωτή» στην Χρυσή Αυγή, για να παραμείνει η Ελλάδα μας ελληνική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών