Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2015

Xυδαιότητες από τον (β)Ριζοσπάστη ανήμερα της Ουγγρικής Εθνεγερσίας ενάντια στην κομμουνιστική κτηνωδία

Στις 23 Οκτωβρίου 1956 ο Ουγγρικός Λαός εξηγέρθη εναντίον της ξενοκίνητης και αιμοσταγούς κομμουνιστικής τυραννίας, η οποία από το 1945 είχε υποδουλώσει και ταλαιπωρήσει την χώρα των Μαγυάρων. Η Εθνεγερσία αυτή καταπνίγηκε σ’ ένα λουτρό αίματος από τα σοβιετικά τανκ, δείχνοντας το αληθινό απάνθρωπο, αντιλαϊκό και ιμπεριαλιστικό πρόσωπο του μπολσεβικισμού.

Κάθε χρόνο οι εγχώριοι σοβιετόδουλοι του ΚΚΕ αντί να ζητούν μια συγγνώμη, ως ένα ελάχιστο δείγμα μεταμέλειας για τα εγκλήματα των εκ της Μόσχας αφεντικών τους, συνεχίζουν να...
προκαλούν μέσω από την εμετική φυλλάδα τους, φερόμενοι ως εκπαιδευμένοι σκύλοι (που έλεγε και ο Τζίμης Πανούσης). Ανήμερα, λοιπόν, της επετείου εξέγερσης του Ουγγρικού Λαού εναντίον της Σοβιετικής Τυραννίας, το ρυπαρό έντυπο του «(Β)Ριζοσπάστη» γράφει τα εξής, στην στήλη «Σαν Σήμερα»: «1956 Αντεπανάσταση εκδηλώνεται στη Λαϊκή Δημοκρατία της Ουγγαρίας. Στις 3 Νοέμβρη 1956 δημιουργήθηκε με επικεφαλής τον Γιάνος Κάνταρ η επαναστατική εργατοαγροτική κυβέρνηση, αναδιοργανώθηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα ως μαρξιστικό-λενινιστικό Ουγγρικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα, που έκαναν έκκληση στην ουγγρική εργατική τάξη για υπεράσπιση της λαϊκής εξουσίας από την αντίδραση. Η Σοβιετική Ένωση συμπαραστάθηκε στη νέα κυβέρνηση για τη συντριβή των ένοπλων αντεπαναστατικών ομάδων με τη βοήθεια και του σοβιετικού στρατού».

Τις ίδιες περίπου αλητείες, ανακρίβειες και αναλήθειες έλεγαν και πέρυσι, ενώ τα ίδια θα λένε και του χρόνου, αν φυσικά εν τω μεταξύ το κομματικό τους μαγαζάκι του ΚΚΕ δεν έχει κατεβάσει οριστικά τα ρολά. Είναι ενδεικτικό, όμως, το πόσο αισχρά, βρωμερά, εμετικά και τρισάθλια επιχειρούν να διαστρεβλώσουν και να βιάσουν την Ιστορική Αλήθεια τα «κουρδισμένα ρομπότ» του ΚΚΕ και τα «φυτά» της ΚΝΕ, παραμένοντας αμετανόητα γλείφτες, κόλακες και υμνητές του μεγαλύτερου εγκληματία της σύγχρονης Ιστορίας, του Στάλιν. Όσα χρόνια κι αν περάσουν το αηδιαστικό αυτό ξενόδουλο απομεινάρι του παρελθόντος θα προκαλεί αναγούλα, για την απόλυτα υπηρετική προσήλωσή του σε μια ξένη υπερδύναμη, ασχέτως αν αυτή πέρασε οριστικά και αμετάκλητα στο μουσείο της Ιστορίας.

Οι δημιουργοί της λεκτικής και νοηματικής απάτης του «συνταγματικού τόξου» ας χαίρονται και ας χαριεντίζονται με αυτούς τους μεγάλους «δημοκράτες». Οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όμως, θα συνεχίζουν να ξεμπροστιάζουν αυτό το «κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας», αποκαλύπτοντας τόσο τον σταθερό εθνοπροδοτικό του ρόλο όσο και την οικονομική επιχείρηση που έχουν στήσει οι άεργοι και ανεπάγγελτοι, παιδιά του κομματικού σωλήνα, υπεύθυνοι του ΚΚΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών