Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2015

Περίγελος παγκοσμίως η Ελλάδα..Ακόμη και οι Κενυάτες δεν θέλουν να....έχουν την τύχη των Ελλήνων!


Έτσι κατάντησαν την χώρα μας: Ούτε οι Κενυάτες δεν θέλουν να έχουν την τύχη των Ελλήνων

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κατόρθωσαν με το ζήλο τους αυτά τα πολιτικά καθάρματα ακόμη και οι κατώτατοι πολιτισμικά, ηθικά και κοινωνικά κάτοικοι της Αφρικής να μνημονεύουν την κατάντια μας. Η στιγμή όμως που θα πληρώσουν όλοι και η Θεία Νέμεσις θα φθάσει είναι κόντα.

Φωτιά έχει πάρει ο αφρικάνικος Τύπος με αφορμή την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Κένυα. Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους βρίθουν από υποτιμητικούς τίτλους για την Ελλάδα.
Χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αfrican Independent" το οποίο με τεράστια γράμματα απευθύνει προς το αναγνωστικό του κοινό την ερώτηση: "Είναι η Κένυα η Ελλάδα της Αφρικής;"
Την ίδια στιγμή αφρικανοί οικονομολόγοι ζητούν να....
σταματήσει η διαφθορά και οι υψηλές δαπάνες του κράτους, φέρνοντας ως παράδειγμα τη χρεοκοπημένη Ελλάδα, ενώ το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών της Κένυας (ICPAK)  προειδοποιεί ότι η χώρα θα μπορούσε να διολισθήσει σε μια μεγάλη κρίση χρέους παρόμοια με αυτή που συρρίκνωσε την οικονομία της Ελλάδας, αν η διαφθορά και οι υψηλές δαπάνες του κράτους συνεχιστούν στον ίδιο ρυθμό.

Η χώρα μας έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι με την προδοτική πολιτική, η οποία ακολουθείται από το σαθρό πολιτικό κατεστημένο τα τελευταία σαράντα χρόνια. Πλέον ούτε οι τριτοκοσμικές χώρες δεν θέλουν να έχουν την τύχη της Ελλάδας των μνημονίων από μια υποτιθέμενη ευρωπαϊκή πορεία "ανάπτυξης" που προσπαθεί μάταια να χαράξει.

Η χώρα μας κάποτε υπήρξε λίκνο πολιτισμού της οικουμένης, σήμερα όπως όλα δείχνουν αποτελεί το παράδειγμα προς αποφυγήν ακόμη και από υποανάπτυκτες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών