Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2015

Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Β. Ορμπαν για τους λαθρομετανάστες: "Ας τος στείλουμε πίσω στις χώρες και τα σπίτια τους.."

Viktor_Orban
Γράφει ο Αντίοχος

Πολλοί και διάφοροι παρευρέθηκαν στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που έγινε στην Μαδρίτη (ακόμα κι ο Μπουμπούκος!), αλλά ένας ξεχώρισε από το σωρό, με τις μεγάλες αλήθειες που είπε – για πολλοστή φορά. Πρόκειται για τον πατριώτη πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορα Ορμπάν, ο οποίος δε μάσησε τα λόγια του για την εξ’ Ανατολών εισβολή που δέχεται η Ευρώπη:
«Αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν είναι μία προσφυγική κρίση. Είναι ένα μεταναστευτικό ρεύμα που....
αποτελείται από οικονομικούς μετανάστες, πρόσφυγες και ξένους μαχητές. Είναι μία ανεξέλεγκτη και χωρίς κανόνες διαδικασία. Συνάδει με την ελευθερία της πληροφόρησης και του ελεύθερου λόγου το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης δείχνουν συνήθως γυναίκες και παιδιά, ενώ το 70% των μεταναστών είναι νέοι άνδρες που μοιάζουν με στρατό; Επειδή δεν τους θεωρούμε εχθρούς, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δρούμε κατά του εαυτού μας. Είναι εθνική μας ευθύνη να δώσουμε πίσω σε αυτούς τους ανθρώπους τα σπίτια τους και τις χώρες τους».
(ΥΓ): Κι ενώ η Ουγγαρία κυβερνιέται από τέτοιους λεβέντες πολιτικούς, εμείς εδώ έχουμε Σαμαροβενιζέλους και Τσιπροκαμμένους! Δεν είναι τραγωδία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών