Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2015

Τέλος στα σενάρια "συνωμοσίας"...Εβραίος Συνταγματάρχης επικεφαλής των μισανθρώπων τζιχαντιστών του ISISσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και ξαφνικά οι "γραφικοί" και οι "συνωμοσιολόγοι" βγαίνουν αληθινοί και ξεσκεπάζεται η σιωνιστική πλεκτάνη....
 
Οι στρατιωτικές αρχές ασφαλείας της Βαγδάτης μαζί με Ιρανούς Φρουρούς της Επανάστασης συνέλαβαν στις 22 Οκτωβρίου εν ενεργεία Ισραηλινό συνταγματάρχη ως αρχηγό ομάδας τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Ο συνταγματάρχης συνελήφθη μαζί με....
την ομάδα του που αποτελείτο από 20 και πλέον ισλαμιστές τρομοκράτες. Το όνομα του στρατιωτικού από το Ισραήλ είναι Γιούσι Ουλέν Σαχάκ και έχει τον κωδικό αριθμό στρατιωτικού μητρώου Re34356578765az231434.

Οι αρχές ασφαλείας του Ιράκ ανακρίνουν τον Ισραηλινό και προσπαθούν να εξιχνιάσουν, αν και δεν χρειάζεται ιδιαίτερης εξήγησης, τους λόγους που πολεμούσε και ηγείτο ομάδας τζιχαντιστών και αν υπάρχουν και άλλοι εβραίοι στρατιωτικοί που βρίσκονται με την ίδια αποστολή στο έδαφος του Ιράκ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς συνταγματάρχης ήδη δίνει συγκλονιστικές πληροφορίες στους ανακριτές του.
Σε αναρτήσεις μας έχουμε πλειστάκις αναφέρει και αναλύσει ότι οι Ισραηλινοί είναι σύμμαχοι των τζιχαντιστών, εξ άλλου αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ουδέποτε στην Μέση Ανατολή οι τζιχαντιστές έβλαψαν ισραηλινά συμφέροντα. Τούτο επιβεβαιώνεται και από τις ενέργειες της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας, η οποία από τότε που ξεκίνησε ο συμμοριτοπόλεμος στην Συρία το 2011 έως την πρόσφατη Ρωσική επέμβαση φρόντιζε πάντα με αεροπορικές επιδρομές να προστατεύει τους τζιχαντιστές από τα κυβερνητικά στρατεύματα του Άσαντ.
Έως τώρα ήταν γνωστό ότι πράκτορες της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ καθοδηγούσαν ομάδες ισλαμοσυμμοριτών στο Ιράκ και στην Συρία, αλλά ο συγκεκριμένος συνταγματάρχης είναι ο πρώτος ανώτατος Ισραηλίτης αξιωματικός που συλλαμβάνεται επί τω έργω.
Η σύλληψη του κατασκόπου συνταγματάρχη θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στα τεκταινόμενα της Μέσης Ανατολής και αποδεικνύει πλέον πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το Ισραήλ και οι τζιχαντιστές ανήκουν στο ίδιο στρατόπεδο των εγκληματιών και τρομοκρατών.

1 σχόλιο:

  1. Δεν ειναι "κατασκοπος" συνταγματαρχης.
    Ειναι εβραιος τρομοκρατης που υπηρετει στο τρομοκρατικο συνοθυλευμα που λεγεται "στρατος του κρατους (μη χεσω) του ισραηλ (μη ξαναχεσω)


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών