Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2015

Οι τζιχαντιστές δημιουργούν και στην Ελλάδα πυρήνες έτοιμους για δράση - 2 ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ


Οι τζιχαντιστές δημιουργούν και στην Ελλάδα πυρήνες έτοιμους για δράση - 2 ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών στο Παρίσι δεν αποτελούν μια μεμονωμένη περίπτωση. Οι σουνίτες μουσουλμάνοι τρομοκράτες προγραμματίζουν και άλλες επιθέσεις, καμία δε πόλη της Ευρώπης δεν μπορεί να εξαιρεθεί από τρομοκρατικά χτυπήματα. Αναλύσεις μυστικών υπηρεσιών κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ ήδη πολλές κυβερνήσεις κρατών της Ευρώπης αυστηροποιούν στο έπακρο την μεταναστευτική τους πολιτική, με εξαίρεση βέβαια την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ της Ελλάδας.
Για να πραγματοποιηθούν τρομοκρατικές επιθέσεις όπως αυτές των Παρισίων απαιτείται μεγάλη προετοιμασία. Προετοιμασία η οποία σύμφωνα με....
τους επαΐοντες είναι διάρκειας τουλάχιστον μερικών μηνών, ενώ σε αυτό το διάστημα οι πυρήνες των τζιχαντιστών που έχουν αναλάβει τις τρομοκρατικές επιθέσεις διατελούν «εν υπνώσει» και διαμένουν σε ασφαλή καταφύγια που έχουν επιλεγεί από τους συνεργάτες τους οι οποίοι ήδη βρίσκονται για αρκετά χρόνια στις χώρες που τους «φιλοξενούν». Οι εν υπνώσει τρομοκράτες διάγουν μια κανονική ζωή, μακριά από καθημερινές προκλήσεις και από στέκια άλλων μουσουλμάνων. Το τελευταίο το τονίζουμε ιδιαίτερα σε σχέση με την πρόσφατη επίσκεψη πρακτόρων της ΕΥΠ σε παράνομα τζαμιά των Αθηνών και με το ερώτημα που υποβλήθηκε στους ιεροκήρυκες αυτών των χώρων προσευχής «αν παρατήρησαν κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζουν οι ελληνικές αρχές ασφαλείας». Εξυπακούεται ότι το ερώτημα που ετέθη τόσο «ευγενικά» στους μουσουλμάνους ιεροκήρυκες ήταν ανόητο, αφού και να είχαν κάτι υπόψη τους σχετικά με τζιχαντιστικές ενέργειες δεν θα το κοινωνούσαν προς τις ελληνικές αρχές ασφαλείας, διότι έτσι προστάζουν τα ιερά τους βιβλία Κοράνι, Χαντίθ και Σίρα τα οποία προπαγανδίζουν και μεταλαμπαδεύουν στους άλλους μουσουλμάνους που επισκέπτονται αυτούς τους χώρους.
Οι τζιχαντιστές λοιπόν, με την ανοχή της κυβέρνησης της χώρας μας, ζουν ανάμεσα μας και έχουν εισβάλλει στην πατρίδα μας ένεκα της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων και έχοντας νόμιμα (μη πλαστά) διαβατήρια. Με αυτά τα «νόμιμα» έγγραφα στην Ελλάδα και σε ορισμένα πλέον κράτη της Ευρώπης παρέχεται πολιτικό άσυλο. Τα διαβατήρια που είχαν στην κατοχή τους οι τρομοκράτες του Παρισιού σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές ασφαλείας ήταν καθ’ όλα νόμιμα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι οι ισλαμοσυμμορίτες έχουν λεηλατήσει από την Συρία και το Ιράκ χιλιάδες νόμιμα διαβατήρια μαζί με κρατικές σφραγίδες και εξοπλισμό για την έκδοση τέτοιων εγγράφων.
Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Οι ισλαμοσυμμορίτες με πάμπολλες ανακοινώσεις τους στο διαδίκτυο είχαν προϊδεάσει για τρομοκρατικά χτυπήματα σε πόλεις της Ευρώπης, αφού όπως είχαν δηλώσει: «Εκμεταλλευόμαστε και επεκτείνουμε στρατηγικά εδώ και αρκετό καιρό την πλημμυρίδα της μετανάστευσης προς την Ευρώπη, αναμειγνύοντας δικούς μας ανθρώπους με τους μετανάστες».
Οι επόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις σε πόλεις της Ευρώπης επίσης δεν θα είναι κεραυνός εν αιθρία. Ο μόνος τρόπος για να αποτρέψουμε τρομοκρατικές επιθέσεις σουνιτών μουσουλμάνων είναι να κλείσουμε ερμητικά τα σύνορα μας και να φροντίσουμε για την ασφάλεια των πολιτών μας από εσωτερικές και εξωτερικές τρομοκρατικές επιθέσεις, απελαύνοντας όλους τους παράνομους μουσουλμάνους. Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αρχές και τις αξίες μας, να υπερασπιστούμε  την ταυτότητα και τον πολιτισμό του Ελληνικού Έθνους. Όλα δηλαδή αυτά που αρνείται να υπερασπιστεί η Αριστερά, όλα αυτά που δαιμονοποιεί η Αριστερά και η Ψοφοδεξιά. Ο αγώνας μας είναι εναντίον του Ισλάμ στην Ευρώπη, εναντίον της Αριστεράς και της "Δεξιάς" που επιτρέπει την γιγάντωση αυτού του τρομοκρατικού Ισλάμ.
Ο πόλεμος με το τρομοκρατικό Ισλάμ έχει ξεκινήσει και η έκβαση αυτού θα κρίνει το μέλλον της Ευρώπης των Εθνών. Εμείς οι Εθνικιστές αγωνιζόμαστε με το μέρος αυτών που θέλουν να διασφαλίσουν την εθνική και πολιτισμική κληρονομιά της Ευρώπης.
Γ. Λιναρδής
Τα παρακάτω βίντεο είναι από την Ελλάδα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών