Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2015

Nέα «ανδραγαθήματα» των Ισραηλινών: Σκότωσαν εν ψυχρώ Παλαιστίνιο επισκέπτη νοσοκομείου

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το ακούσατε πουθενά στα κανάλια;

Κανέναν ενδοιασμό ως προς την συνεχιζόμενη δολοφονία Παλαιστινίων δεν έχουν οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής. Οι αδίστακτοι σιωνιστές δεν δίστασαν, αυτή την φορά να δολοφονήσουν εν ψυχρώ έναν Παλαιστίνιο, ο οποίος πήγε απλώς να επισκεφτεί τον νοσηλευόμενο αδερφό του στο νοσοκομείο της Χεβρώνας.

Η επιχείρηση αυτή παρέπεμπε, όπως εξελίχθηκε, σε τακτικές μαφιόζικων ενεργειών. Είκοσι πράκτορες εισέβαλαν...
στις τέσσερις τα ξημερώματα στο δωμάτιο όπου βρισκόταν ο ξάδερφος του 28χρονου Αμπντουλάχ Σαλαντάχ για να τον συλλάβουν. Ο ξάδερφος του Αμπντουλάχ νοσηλευόταν, επειδή είχε πυροβοληθεί από ισραηλινό έποικο τον περασμένο μήνα. Την στιγμή που οι ισραηλινοί πράκτορες έδεναν τον ξάδερφο του, ο Αμπντουλάχ βρισκόταν στην τουαλέτα. Είχε, όμως, την «ατυχία» βγαίνοντας να πέσει πάνω στους πράκτορες, οι οποίοι τον σκότωσαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο συγκεκριμένος Παλαιστίνιος είναι ο ογδοηκοστός (!) που έχει δολοφονηθεί από την 1η Οκτωβρίου.

Τα όσα συμβαίνουν στην Παλαιστίνη ξεπερνούν κάθε όριο φαντασίας, αλλά και αθλιότητας, αφού οι ισραηλινοί έφτασαν να συλλάβουν ακόμη και εξάχρονο(!) παιδί στη Βηθλεέμ, αφού προηγουμένως έριξαν δακρυγόνα σε παιδική χαρά, κατά την διάρκεια συγκρούσεων με νεκρούς σε προσφυγικό στρατόπεδο. Ο... ύποπτος Αμπντουλάχ Γιουσέφ (επαναλαμβάνουμε την ηλικία του: 6 ετών!) ανακρίθηκε(!) για αρκετές ώρες πριν αφεθεί ελεύθερος.  Συλλήψεις ανηλίκων, όμως έγιναν και στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, κατά την διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στους ασφυκτικούς ελέγχους από τον ισραηλινό στρατό. Στρατιώτες εισέβαλαν και σε σχολείο κοριτσιών(!) στη Ναμπλούς, απαιτώντας να κατέβουν τα πορτρέτα του Αραφάτ ...

Απέναντι στην συνεχιζόμενη προκλητικότητα των σιωνιστών και τις αλλεπάλληλες δολοφονίες παλαιστινίων η διεθνής κοινότητα κωφεύει, ενώ τα συστημικά ΜΜΕ περνούν την είδηση «στα ψιλά» αν δεν την εξαφανίσουν τελείως. Κι όλα αυτά την ίδια ώρα που ο Αρχιραβίνος της Μόσχας, επεμβαίνοντας στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδος, κάνει υποδείξεις για τον τρόπο αντιμετώπισης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ας ασχοληθεί πρωτίστως με τα «ανδραγαθήματα» των ομόθρησκων του στο Ισραήλ εις βάρος αμάχων και γυναικόπαιδων, αν θέλει πραγματικά να ενδιαφερθεί για θέματα ρατσισμού και καταπάτησης των πιο στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών