Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2015

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟ… ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;


kke_magazi_gonia


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Από γκάφα σε γκάφα πέφτουν οι σπάγκοι του Περισσού, στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν πολιτικά για να συνεχίσουν τη μάσα με τα δισεκατομμύρια που κρύβουν στα θησαυροφυλάκιά τους!
Έτσι, με δημοσίευμά τους που απευθύνεται σε ΗΛΙΘΙΟΥΣ (διόλου περίεργο, πάντα σε τέτοιους απευθύνονται…) εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή έτοιμη να… συγκυβερνήσει (!!!) σε «κυβέρνηση ειδικού σκοπού». Που το στηρίζουν αυτό; Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό CRASH ο Αρχηγός του Κινήματος, στην οποία αναφέρει  ότι μπορεί στο μέλλον να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Συμπληρώνοντας, ότι ο «εδικός σκοπός» θα είναι η ξεκάθαρη καταγγελία των Μνημονίων και μόνον!
Αλήθεια, το…
τιμημένο κουκουέ τι θα ψήφιζε σε μια τέτοια υποθετική περίπτωση; Φυσικά υπέρ της διατήρησης των Μνημονίων, όχι διότι κερδίζει πολιτικά απ’ αυτά (αντιθέτως, από τότε που επιβλήθηκαν τα Μνημόνια χάνει συνεχώς…), αλλά γιατί τα έχουν επιβάλλει στον ελληνικό λαό οι ξένοι αφεντάδες του!
(ΥΓ): «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλες κουβέντες να μη λες», λέει ο λαός μας. Και βέβαια, το τσιφουταριό του… τιμημένου τρώει αβέρτα μεγάλες μπουκιές, αλλά να μη λέει μεγάλες κουβέντες και ρίχνει σε άλλους παραμυθένιες προθέσεις συγκυβέρνησης με το κατεστημένο. Διότι, πέρα από το παράδειγμα του «αδελφού» ΑΚΕΛ που κυβέρνησε την Κύπρο και την οδήγησε ένα βήμα από τη χρεωκοπία, υπάρχει κι ένα πολύ φρέσκο παράδειγμα συγκυβέρνησης σταλινικών υποκειμένων με τους «αστούς». Αυτό της Πορτογαλίας, κατόπιν εντολής του… μπάρμπα από την Αμέρικα! Γι’ αυτό, σκασμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών