Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2015

Γελάει ο κόσμος: Ο θίασος της ΝΔ σε... νέες περιπέτειες - Το μνημονιακό απόκομμα οδεύει προς λουκέτο!

Ούτε εκλογές δεν είναι ικανοί να διεξάγουν οι ψοφοδεξιοί της Νέας Δημοκρατίας. Η προγραμματισμένη εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ αναβλήθηκε χωρίς να καθοριστεί νέα ημερομηνία, ως γνωστόν.

Η εκλογική διαδικασία, η οποία κόστισε στον Ελληνικό Λαό εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αποδείχτηκε ένα τεράστιο φιάσκο, αφού τα διάφορα συστήματα δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν και έτσι οι ψηφοφόροι φεύγανε από τα κέντρα αγανακτισμένοι και χωρίς να μπορέσουν να επιλέξουν το ποιος θα είναι αυτός που διαλύσει οριστικά τη ΝΔ. Αχρείαστη, βεβαίως, η ψήφος τους, αφού η ΝΔ διαλύεται και μόνη της.

Έτσι από νωρίς χθες άρχισαν να σφάζονται οι νεοδημοκράτες, αλληλοκατηγορώντας ο ένας το άλλο για...
το φιάσκο, ενώ η όλη τραγελαφική κατάσταση συνεχίζεται και σήμερα με ένα άνευ προηγουμένου θέατρο του παραλόγου, το οποίο περιλαμβάνει εικονικές παραιτήσεις από όλες τις πλευρές, αλλά και τραγελαφικές προτάσεις για μεταβατικούς προέδρους. Εμείς, από την πλευρά μας, τους προτείνουμε να μην παραιτηθούνε, αλλά να το επαναλάβουν όλο το σκηνικό σε άλλη πόλη τώρα, σαν περιοδεύων θίασος για να γελάει και ο κοσμάκης.

Τσάμπα οι πολύωρες συνεντεύξεις των υποψηφίων στα κανάλια των «νταβατζήδων». Τσάμπα και η επαφές τύπου «καμαρίλα» και οι υποσχέσεις των υποψηφίων ότι «μόνο αυτοί» μπορούν να αντιμετωπίσουν τον Σύριζα. Τελικά αυτό που αποδείχτηκε από την όλη διαδικασία, ήταν αυτό που ήξερε ο μέσος Έλληνας: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα του Σύριζα, αφού η ΝΔ πρώτον συμφωνεί σε όλα με τον Σύριζα και δεύτερον αποτελείται από ανίκανους.
Και μια ερώτηση: Το τρίευρω τελικά το εισέπραξαν ή η παράσταση έγινε άνευ εισιτηρίου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών