Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2015

Η 5η Φάλαγγα είναι εδώ


Η ένοχη σιωπή ενός ολόκληρου καθεστώτος για το γιουχάρισμα του Εθνικού μας Ύμνου

Όλα έχουν δραματικά αλλάξει για την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο μετά την δολοφονική επίθεση στο Παρίσι. Αυτό, όμως, όπως όλα δείχνουν δεν έχει καταστεί αντιληπτό σε αυτούς, οι οποίοι με περισσή ανευθυνότητα εξουσιάζουν την χώρα! Όλα είναι διαφορετικά. Ευρισκόμεθα σε μία κατάσταση ισορροπίας του τρόμου, αφού ουδείς γνωρίζει ποια μορφή θα έχει η εμπλοκή των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Τουρκίας στον πόλεμο στην Συρία με δεδομένη την αυξημένη πολεμική εμπλοκή τις τελευταίες εβδομάδες της Ρωσσίας.
Μέσα σε αυτές τις συνθήκες είχαμε και την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία, μία επίσκεψη άνευ ουσίας και εθνικά επικίνδυνη! Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος εδήλωσε χωρίς δισταγμό ότι θα υποστηρίξει την ....
ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. χωρίς να θέτει το ζήτημα της κατοχής και της παρουσίας των στρατευμάτων του Αττίλα στην Κύπρο! Και δεν ήταν μόνον αυτό… Υποτίθεται ότι η επίσκεψή του στην Τουρκία είχε σαν βασικό της στόχο το ζήτημα των 700.000 παράνομων μεταναστών και προσφύγων, οι οποίοι έχουν εισέλθει στην Πατρίδα μας και επί του θέματος αυτού δεν έλαβε απάντηση.
Δεν έθεσε επίσης όπως είχε καθήκον το ζήτημα του πολέμου στην Συρία, στον οποίο έχει άμεση εμπλοκή η Τουρκία. Και για όποιον έχει αμφιβολίες, μετά την σφαγή από ισλαμιστές τρομοκράτες στο Παρίσι, ο Χακάν Φιντάν, επικεφαλής της ΜΙΤ, της μυστικής υπηρεσίας της Τουρκίας, δήλωσε στο γερμανικό ΑWD: "Η εισβολή στην Συρία από τον Πούτιν στρέφεται εναντίον του Ισλάμ και του διεθνούς δικαίου. Το ΙSIS (σημ: το Ισλαμικό Κράτος, που διεκδίκησε της σφαγή του Παρισιού) είναι μια πραγματικότητα... Λόγω παραβίασης των βασικών αρχών των Ηνωμένων Εθνών, ζητώ από τους Δυτικούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανατρέψουν το σχέδιο του Β. Πούτιν να καταπνίξει την ισλαμική επανάσταση στη Συρία». Μία δήλωση τουλάχιστον προκλητική από έναν ανώτερο κυβερνητικό αξιωματούχο της Άγκυρας, η οποία ασφαλώς και δεν θα ήταν δυνατόν να ήταν αντίθετη με τις σκέψεις και τον προσανατολισμό της πολιτικής ηγεσίας της Τουρκίας.

Δεν συνέβη όμως μόνον αυτό στην Τουρκία. Απόλυτα ευθυγραμμισμένος ο τουρκικός όχλος με την δήλωση αυτή όταν ζητήθηκε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στο ποδοσφαιρικό στάδιο όπου θα διεξήγετο ο αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδος και Τουρκίας μέσα στο λεπτό αυτό τα τουρκικά στίφη από τις εξέδρες ούρλιαζαν “Αλλάχ Ακμπαρ”, ζητωκραυγάζοντας κατ’ ουσίαν την σφαγή αθώων πολιτών από τους ισλαμιστές τρομοκράτες μέσα στην καρδιά της Ευρώπης!
Στην αρχή επίσης, του ποδοσφαιρικού αυτού αγώνος είθισται να ακούγονται οι εθνικοί ύμνοι των χωρών. Έτσι λοιπόν σε όλη την διάρκεια της ανακρούσεως του Εθνικού Ύμνου των Ελλήνων, οι τουρκικές ορδές από τις εξέδρες γιουχάριζαν με φανατισμό και αυτό γινότανε ενώ ήταν παρών στο στάδιο ο πρωθυπουργός της Ελλάδος. Το παράξενο δεν ήταν το ότι οι Τούρκοι γιούχαραν τον Εθνικό μας Ύμνο και σε εμάς τουλάχιστον, οι οποίοι δεν πιστεύουμε στο παραμύθι της “Ελληνοτουρκικής φιλίας” δεν προκάλεσε ουδεμία έκπληξη, άλλα είναι τα μυστήρια και τα πρωτοφανή, τα οποία αποδεικνύουν ότι υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα σκληρής λογοκρισίας από μία πέμπτη φάλαγγα, η οποία υπάρχει στην Πατρίδα μας και δρα εις βάρος των Εθνικών συμφερόντων.
Το γεγονός αυτό, το εξαιρετικά σημαντικό από πολλές απόψεις, κάποιοι φρόντισαν να μη γίνει αντιληπτό από τον Ελληνικό Λαό. Κάποιοι φρόντισαν να μην προβληθεί από κανέναν τηλεοπτικό σταθμό, να θαφτεί κυριολεκτικά η είδηση, η οποία βεβαίως και δεν θα ήταν και τόσο ευχάριστη στους εργολάβους της “ελληνοτουρκικής φιλίας”, οι οποίοι βρίσκονται επάνω από κόμματα, επάνω από την οποιαδήποτε εξουσία αυτής της χώρας… Δεν θα σταθώ στο ότι θα έπρεπε ο πρωθυπουργός της Ελλάδος για λόγους στοιχειώδους εθνικής αξιοπρέπειας να αποχωρήσει από το γήπεδο, αλλά θα σταθώ στο ότι ακόμη και αυτοί οι οποίοι υποτίθεται ότι τον αντιπολιτεύονται εσιώπησαν άπαντες για το συμβάν αυτό.
Για να αντιληφθείτε πόσο βρώμικος και σκοτεινός είναι ο πόλεμος ενάντια στο εθνικό αίσθημα των Ελλήνων όχι μόνον δεν έδειξαν το γιουχάρισμα του Εθνικού μας Ύμνου, αλλά ψιθυριστές οι οποίοι οργιάζουν στο διαδίκτυο διέδωσαν ότι δήθεν δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος στο στάδιο της Κωνσταντινουπόλεως, προκειμένου να μη γιουχαριστεί! Φυσικά αυτό δεν είχε καμμία σχέση με την πραγματικότητα και έτσι αυτή η ύβρις ενάντια στην Εθνική Τιμή των Ελλήνων πέρασε απαρατήρητη από τον Λαό, ο οποίος σίγουρα θα αισθανόταν οργή εάν γνώριζε αυτά τα οποία είχαν πραγματικά συμβεί.
Στόχος τους, λοιπόν, χωρίς αμφιβολία να αμβλυνθεί το εθνικό φρόνημα, να κτυπηθεί καίρια κάθε πατριωτικό αίσθημα προς χάριν μία “φιλίας” η οποία δεν υπάρχει. Μάλιστα, φρόντισαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί να παρουσιάσουν με ύφος… μελό χαριτωμένα στιγμιότυπα της συναντήσεως Τσίπρα Νταβούτογλου και να μας πουν ότι όλα πήγαν καλά χωρίς κανένα πρόβλημα. Και όλα αυτά έγιναν από όλους χωρίς εξαίρεση τους τηλεοπτικούς σταθμούς και αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια “ομερτά”, ένα συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο ακολουθείται με σεβασμό και το οποίο στοχεύει κατ’ ευθείαν στην καρδιά της Ελλάδος.
Δεν έπρεπε οι Έλληνες να δούνε να γιουχάρεται ο Εθνικός τους Ύμνος και δεν το είδαν και αυτό το ονομάζουν ενημέρωση, το ονομάζουν πληροφόρηση μέσα στα πλαίσια του ψευτορωμαίικου και της ψευτοδημοκρατίας τους. Αυτήν την παραπληροφόρηση, αυτήν την βάναυση διαστρέβλωση της πραγματικότητας την έχουμε ζήσει και την ζούμε εδώ και χρόνια σκληρά εμείς οι Χρυσαυγίτες με τις περίφημες Χρυσαυγιάδες, οι οποίες προβάλλονται συχνά από τους μεγάλους αρχιτέκτονες του ψεύδους, οι οποίοι εμφανίζουν κυριολεκτικά το άσπρο - μαύρο!
Τα ίδια κάνουν και με το λεγόμενο από αυτούς “προσφυγικό” ζήτημα. Παρουσιάζουν κάποιες εικόνες σχεδόν… ιδανικές χωρίς να προβάλλουν ούτε μία σκηνή από την ανησυχία και τον φόβο των Ελλήνων για τα όσα συμβαίνουν, χωρίς ακόμη να παρουσιάζουν τι πραγματικά συμβαίνει με τις εξαθλιωμένες μάζες, οι οποίες έχουν έλθει παράνομα στην Πατρίδα μας και ζουν πράγματι μέσα σε απαράδεκτες συνθήκες. Οι ψευτοανθρωπιστές του “αντιρατσισμού” δεν έχουν δείξει ούτε μία εικόνα από το λιμάνι της Μυτιλήνης, είτε από τον καταυλισμό της Ειδομένης όπου οι συνθήκες διαβιώσεως είναι πράγματι φρικτές.
Τυχαία, νομίζετε, ότι δεν έδειξαν το γιουχάρισμα του Εθνικού μας ΄Υμνου από τους Τούρκους στην ιερή πόλη των Ελλήνων, την Κωνσταντινούπολη; Τυχαία, νομίζετε, ότι λένε τόσα ψέματα εις βάρος μας χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα να απαντήσουμε; Τυχαία, νομίζετε, δεν δείχνουν ούτε μία σκηνή από τους άθλιους καταυλισμούς στην Ειδομένη και στα νησιά του Αιγαίου; Όχι! Τίποτε δεν γίνεται τυχαία. Όλα αυτά εξυπηρετούν ένα σχέδιο.
Το σχέδιο αυτό εκτελεί με ακρίβεια μια 5η φάλαγγα, που υπάρχει μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας και κατέχει τα κλειδιά της ενημερώσεως, ασκώντας μία εθνικά επικίνδυνη προπαγάνδα! Στόχος τους η καταστροφή του Εθνικού κράτους των Ελλήνων μέσα στα πλαίσια των εντολών τις οποίες έχουν λάβει από τα αφεντικά της παγκοσμιοποίησης, που θέλουν την καταστροφή κάθε πατρίδας, κάθε κράτους εθνικού.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο και πολεμούν σκληρά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό και μόνον δείχνει πόσο σημαντικό είναι το έργο μας, ο αγώνας μας και για τον λόγο αυτό θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Η Ιστορία θα μας δικαιώσει γιατί και άλλες φορές κάποιοι προσπάθησαν την παγκόσμια κυριαρχία, αλλά η σκληρή πραγματικότητα ανέτρεψε τα δόλια σχέδιά τους. Οι Πατρίδες, τα Έθνη είναι η ίδια η Αλήθεια, την οποία δεν μπορούν να νικήσουν με το βρώμικο χρήμα τους.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών