Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2015

ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ


Η λεγόμενη Οικονομική και Νομισματική Ένωση της Ευρώπης (ΟΝΕ) σήμαινε ελεύθερη διακίνηση υπηρεσιών, αγαθών, κεφαλαίων και ανθρώπων. Αυτό το κεκτημένο που υπήρχε κάποτε, τώρα απειλείται με κατάλυση σε όλες του τις πτυχές. Όσον αφορά τη χώρα μας, το κεκτημένο αυτό έχει ανασταλεί και ως προς την ελεύθερη διακίνηση αγαθών και υπηρεσιών και ως προς την διακίνηση κεφαλαίων. Οι περιορισμοί που επεβλήθησαν τον Ιούλιο δημιούργησαν σοβαρά εμπόδια σε εισαγωγές και εξαγωγές προϊόντων. Μονάχα η μετακίνηση ανθρώπων...
παραμένει απόλυτα ελεύθερη, βάσει της Συνθήκης Σένγκεν.

Σύμφωνα με την εν λόγω Συνθήκη, η οποία υπεγράφη το 1985 και ισχύει από το 1995, οι Ευρωπαίοι, ως θεωρούμενοι πολίτες της Ευρώπης, μπορούν να μετακινούνται από χώρα σε χώρα της Ένωσης χωρίς διαβατήριο ή βίζα. 

Μετά από τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι όμως, η Γαλλία αναγκάσθηκε να την άρει προσωρινά και να κλείσει τα σύνορά της. Και άλλες χώρες όμως της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης απειλούν με κλείσιμο των συνόρων τους, προκειμένου να περιορισθεί το ανεξέλεγκτο μεταναστευτικό ρεύμα από τη Συρία και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής. 

Η Ευρώπη απειλείται πλέον στο σύνολό της και κινδυνεύει σοβαρά. Όλοι γνωρίζαμε το πρόβλημα της εισβολής φανατικών ισλαμιστών στην Ευρώπη, δεν περιμέναμε να ξεσπάσει το κακό στο Παρίσι. Είναι πρακτικά αδύνατον να ελεγχθούν τόσες χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι δηλώνουν «πρόσφυγες».  

Η Ευρώπη που εμείς φτιάξαμε, μετά από δύο Παγκόσμιους Πολέμους επιδόθηκε σε πολιτιστικά ανοίγματα. Η Γαλλία συγκεκριμένα, μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, έμπασε αρκετούς άρρενες από τις αφρικανικές της αποικίες. Τα σύνορα γενικώς ήταν ορθάνοιχτα. Στην Σκανδιναβία, την δεκαετία του ΄70, υιοθετούσαν ορφανά παιδιά από την Καμπότζη και το Βιετνάμ. Στο Όσλο, χαριτολογώντας, πολίτες  ομολογούν ότι σε λίγο θα έχουν για δήμαρχο Πακιστανό! 

Στην Αγγλία, τρομάζεις να δεις Άγγλο από τη μαντίλα και το σαρίκι που κυκλοφορούν. Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε μουσουλμανική χώρα. Τώρα έχουν βάλει στόχο να καταργήσουν και τα Χριστούγεννα!  

Σε όποια χώρα το μουσουλμανικό στοιχείο υπερβαίνει το 5% υπάρχουν επιθέσεις και ταραχές. Μόλις οι μουσουλμάνοι αρχίσουν να αυξάνονται, αρχίζουν και να διεκδικούν. Σε βάζουν σε έναν τέτοιο τρόπο σκέψης, ώστε, μόλις πέσει η πρώτη βόμβα να αναρωτιέσαι αν πρέπει να γίνεις πιο ελαστικός ή να φας και δεύτερη.  

Έτσι φτάσαμε στο να προκαλεί ο σταυρός, να ενοχλούν τα Χριστούγεννα και να βλέπεις στην Ελλάδα, στην σχολική παρέλαση  παραστάτιδα με μαντήλα. Αφού δεν πρόκειται ποτέ να ταιριάξουν οι χριστιανικές με τις μουσουλμανικές συνήθειες!  

Εξαιτίας όλων αυτών των λανθασμένων επιλογών, η Ευρώπη θα κινδυνεύσει να εμπλακεί σε έναν σίγουρα διχαστικό πόλεμο. 

Οι ακραίοι Ισλαμιστές μισούν την ατομική ελευθερία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στρέφονται κατά της Ευρώπης και των πολιτών της. Ας ξυπνήσουμε πριν να γίνει η κατάσταση μη αναστρέψιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών