Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2015

ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο… ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ

Γράφει ο Αντίοχος

Σφοδρή επίθεση κατά του αντιπροέδρου Δραγασάκη κάνουν οι κουκουέδες, με αφορμή το ασφαλιστικό, που αναμένεται να ψηφιστεί προσεχώς από την συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων:

«Μας τα ‘παν κι άλλοι», κ. Δραγασάκη
Αν θέλαμε να σχολιάσουμε την κυβερνητική προπαγάνδα για το Ασφαλιστικό, θα μπορούσαμε να πούμε απλά «μας τα ‘παν κι άλλοι» και να ξεμπερδεύαμε, αν τα στελέχη της κυβέρνησης δεν ήταν τόσο προκλητικά.

Ακριβώς τα ίδια έλεγε και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που νόμο το νόμο, μέτρο το μέτρο μείωναν συντάξεις, λεηλατούσαν ασφαλιστικά ταμεία, χάριζαν εργοδοτικές εισφορές και αποφάσιζαν την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης. Τώρα με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα των προηγούμενων κυβερνήσεων η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιχειρεί και στο Ασφαλιστικό να ολοκληρώσει τη βρώμικη δουλειά που άφησαν στη μέση η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Πρώτος και καλύτερος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο Δραγασάκης: «Να δημιουργήσουμε ένα ασφαλιστικό σύστημα βιώσιμο στο χρόνο, που θα εγγυάται τις συντάξεις των πολιτών». Γνωστό και χιλιοειπωμένο. Αλλά δεν μας λέει: Ποιος φταίει…».

Σημαντική λεπτομέρεια, που δεν τη γνωρίζουν ασφαλώς οι νέοι: ο Δραγασάκης ήταν...
στελεχάρα του ΚΚΕ και μάλιστα υποψήφιος Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ το 1991 – έχασε από την Παπαρήγα για τέσσερις ψήφους, 57-53. Κι αν το αποτέλεσμα ήταν λίγο διαφορετικό, πιθανότατα να ήταν μέχρι σήμερα Γ.Γ. του ΚΚΕ ο σύντροφος Δραγασάκης!

Συμπέρασμα: Μην τους ακούτε τους μπολσεβίκους! Όμοιοί τους είναι αυτοί που κυβερνούν σήμερα τη χώρα και προωθούν πρωτοφανείς αντιλαϊκούς νόμους! Στελέχη του κόμματός τους ήταν και ο Τσίπρας (με την Περιστέρα του), και ο Δραγασάκης, και ο Κοτζιάς, και το 95% των σημερινών συριζαίων! Αυτοί τους εξέθρεψαν, άρα πρέπει κι αυτοί να πληρώσουν σήμερα για τα αίσχη τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών