Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2015

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ 58 (!!!) ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ;

Γράφει ο Αντίοχος

Αυτή η εξόχως ανησυχητική είδηση που σας παραθέτουμε, κάνει το γύρο των καθεστωτικών ΜΜΕ:
«Μια εκπληκτική ανακάλυψη έκαναν οι αρχές της Γαλλίας, που δίνει νέα τροπή στις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.
Μετά από έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Παρισιού στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ, φαίνεται πως 58 εργαζόμενοι εμπλέκονται με την τρομοκρατία.
Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στη κατηγορία «S» της υπηρεσίας, με τις κάρτες εισόδου τους στις πίστες τους στο αεροδρόμιο να κατάσχονται χωρίς καθυστέρηση.
Μάλιστα, ένα άτομο, το οποίο εργαζόταν στο catering θυγατρικής εταιρείας της Air France, είχε ριζοσπαστικοποιηθεί και προσπαθούσε να προσηλυτίσει άλλους εργαζομένους.
Ο νομάρχης του Saint Denis ανέφερε πως θα γίνει έλεγχος σε 86.000 άδειες εργασίας, αρχίζοντας από τα 5.000 άτομα που δουλεύουν στην ασφάλεια του Σαρλ ντε Γκωλ».

Κι όμως, κάτι… λείπει από την είδηση. Το πιο σπουδαίο: τι καπνό φουμάρουν αυτοί οι 58 εργαζόμενοι του αεροδρομίου των Παρισίων; Και πως μαζεύτηκαν όλοι εκεί, κι όχι –ας πούμε- στα ταχυδρομεία ή στις τράπεζες της γαλλικής πρωτευούσης;

Μήπως πρόκειται για «μετανάστες» τρίτης γενεάς, που έχουν πάρει...
την γαλλική υπηκοότητα και –κατόπιν εντολών των ισλαμιστών τρομοκρατών- «κυνήγησαν» μια θέση στο αεροδρόμιο για να συνδράμουν σε μελλοντικές τρομοκρατικές ενέργειες;

Μήπως, τελικά, η «ελληνοποίηση», «γαλλοποίηση», «αγγλοποίηση» κ.τ.λ. των κατά καιρούς εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας, έχει σοβαρότατες συνέπειες ακόμα και στην εσωτερική ασφάλεια των ευρωπαϊκών κρατών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών