Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2015

ΒΗΜΑ: "Η ΝΔ είναι μια... γεροντοκόρη, χωρίς μέλλον"

nea-dhmokratia
Μια βδομάδα απόμεινε στους… μνηστήρες της αρχηγίας της νουδούλας, για να δούνε ποιος από τους τέσσερις θα ντυθεί… γαμπρός. Ωστόσο, φαίνεται πως η νουδούλα δεν τραβάει πλέον κι όποιος κι αν ντυθεί… γαμπρός, απλώς και μόνον θα διαχειριστεί το πολιτικό της τέλος. Μέχρι και το καθεστωτικό «Βήμα», προβλέπει τη διάλυση που έρχεται με την… ταχεία. Ρίξτε μια γρήγορη ματιά:  

«Η πορεία αυτοκαταστροφής της Ν.Δ.
Έχει μέλλον η Ν.Δ.; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα για....
την πορεία της συντηρητικής παράταξης μετά τις μετά τις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου. Μέχρι στιγμής η Ν.Δ. δίνει την εντύπωση πως επιλέγει την οδό της αυτοκαταστροφής. Βαδίζει σε μια εκλογική διαδικασία, χωρίς να έχει συζητήσει πολιτικά, γεγονός πρωτόγνωρο για ένα κόμμα εξουσίας.
Η ΝΔ, κλεισμένη στο καβούκι της, παρά τα αλλεπάλληλα εκλογικά κτυπήματα, αδυνατεί να βρει βηματισμό και κυρίως να κατανοήσει τι πρέπει να αλλάξει για να πάει μπροστά και να ξαναμπεί σε τροχιά εξουσίας.
Θυμίζει κάποιες πλούσιες γεροντοκόρες που είχαν τίτλους τιμής στην κοσμική κοινωνία, αλλά σιγά-σιγά η περιουσία τους μειωνόταν και κάποια στιγμή έμειναν με τις αναμνήσεις του παρελθόντος, ενώ για να ζήσουν πωλούσαν τα ασημικά της αλλοτινής εποχής της παντοδυναμίας…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών