Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2015

Οι ισλαμιστές σκοτώνουν και το ΚΚΕ ανησυχεί για την... ξενοφοβία!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όπως και όλοι οι Ευρωπαίοι "ηγέτες". Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Την ώρα που ολόκληρη η υφήλιος παραμένει συγκλονισμένη από την θηριωδία των ισλαμιστών τρομοκρατών και την εκατόμβη νεκρών, ο αρχικαρεκλάρχης του ΚΚΕ κατά την συνήθη τακτική των λοβοτομημένων μπολσεβίκων του Περισσού αντί για το φεγγάρι, κοιτάει το δάχτυλο!

Ενώ έχουν αποκαλυφθεί οι σχεδιασμοί και η μεθοδολογία των αιμοσταγών δολοφόνων, καθώς και το δρομολόγιο του θανάτου μέσω Λέρου από τις βάρκες των δουλεμπόρων, ο Κουτσούμπας καλεί τον λαό να μην υποπέσει στο... ολίσθημα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας!

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το δράμα που βιώνει αυτές τις μέρες ο γαλλικός λαός εξαιτίας των εγκληματικών, δολοφονικών επιθέσεων του ισλαμικού κράτους στο Παρίσι, καθώς και η αλληλεγγύη που έχει εκφράσει και το Κόμμα μας και όλος ο ελληνικός λαός απέναντι στις οικογένειες των θυμάτων, δεν πρέπει να αποτελέσει σε καμιά περίπτωση το άλλοθι για νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην περιοχή, το άλλοθι για νέα μέτρα καταστολής ενάντια στα δικαιώματα των λαών της Ευρώπης και μάλιστα με τη χρησιμοποίηση των ενόπλων δυνάμεων των χωρών. Πολύ περισσότερο, δεν πρέπει να αποτελέσει...
και το άλλοθι για ένταση του κλίματος ξενοφοβίας, ρατσισμού, φασισμού, εξαιτίας του μεταναστευτικού – προσφυγικού προβλήματος που βιώνει σήμερα και η Ελλάδα».

Με λίγα λόγια το ΚΚΕ ζητά από τις ευρωπαϊκές χώρες να αφήσουν το Isis ανενόχλητο να συνεχίσει το.... θεάρεστο έργο του και κυρίως με κανέναν τρόπο να μην στοχοποιηθούν οι "πρόσφυγες"!

Το προδοτικό ΚΚΕ στηρίζει ανοιχτά την εγκληματική πολιτική των ανύπαρκτων συνόρων με σκοπό την πλήρη διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού.

Ας μην αναρωτιούνται μετά γιατί παραμένουν στο περιθώριο της ελληνικής κοινωνίας!

Υ.Γ. Βέβαια ο Κουτσούμπας επέλεξε να κάνει αυτή την δήλωση έχοντας πίσω του την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης την οποία υποτίθεται ότι αντιμάχεται.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών