Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2015

Τι ενώνει τους "σοφούς" του Καπιταλισμού και τους "σοφούς" του Κομμουνισμού...;!


Τι σχέση έχουν οι “πέντε σοφοί” του γερμανικού καπιταλισμού και οι μαντραχαλάδες του ΠΑΜΕ;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τον ΜΑΡΞ που γράφει :
"Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας. " θα τον ακούσει κανείς "κομμουνιστής" ή θα μείνουν προσηλωμένοι στον "περιούσιο" σκοπό τους για ... διεθνοποίηση όλων των εργατών και των κρατών;!

Την… αγωνία τους για την ενσωμάτωση των προσφύγων στις ευρωπαϊκές κοινωνίες, δεν την εκφράζουν μόνο οι μαντραχαλάδες του ΠΑΜΕ και τα ρετάλια της ΑΝΤΑΡCIA (ένα- δύο- τρία, ότι πει η πρεσβεία!), αλλά και οι… Σοφοί. Όχι οι «Σοφοί της Σιών», αλλά οι Γερμανοί «Πέντε Σοφοί» του γερμανικού καπιταλισμού.
Οι οποίοι, προτείνουν στην ετήσια έκθεσή τους την αναστολή της ισχύος του κατώτατου μισθού, όταν πρόκειται για την απασχόληση των λεγομένων «προσφύγων», προκειμένου «οι νέοι μετανάστες να καταστούν ελκυστικότεροι για τους εργοδότες και, μέσω της αγορά εργασίας, να ενσωματωθούν γρηγορότερα στην γερμανική κοινωνία»!
Επιπλέον, οι....
«Πέντε Σοφοί» υποστηρίζουν ότι «η γερμανική οικονομία είναι αρκετά ισχυρή προκειμένου να αναλάβει το βάρος της προσφυγικής κρίσης» και καλούν την κομμουνίστρια φράου Μέρκελ «να αναδείξει σε πρώτη προτεραιότητα την απόσυρση των εμποδίων, προκειμένου να βοηθήσει τους πρόσφυγες να ενσωματωθούν καλύτερα στην γερμανική κοινωνία».
Το τι είναι αυτό που ενώνει τους «Σοφούς» του γερμανικού καπιταλισμού με το «αλληλέγγυο» λεχριταριό της αριστεράς (και της… προόδου!), που τάχαμου μου κόπτεται για την… εργατική τάξη, το αφήνουμε στην αλάνθαστη κρίση σας!
Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών