Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2015

Σαρώνει ο «Κανένας» στην ΝΔ: Στο τέλος δεν θα μείνει ούτε αυτός! - Αποκαλυπτικές κάρτες


Σαρώνει ο «Κανένας» στην ΝΔ: Στο τέλος δεν θα μείνει ούτε αυτός! - Αποκαλυπτικές κάρτες

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Πρώτος με διαφορά ο «Κανένας» στα ποιοτικά χαρακτηριστικά

Γράφει ο Αντίοχος

Από την πρώτη στιγμή που φανερώθηκαν όλοι οι υποψήφιοι μνηστήρες της νουδούλας, γράψαμε πως είναι «παρ’ τον έναν και χτύπα τον άλλον». Την ίδια άποψη έχει και ο ελληνικός λαός!
Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και στην… πρωτότυπη ερώτηση «Αν υποθέταμε πως ....
έχετε μία επιχείρηση και συνέταιρος σας είναι ένας από τους 4 υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας ποιός θα θέλατε να είναι αυτός» πρώτη απάντηση με διαφορά είναι ο ΚΑΝΕΝΑΣ (ποσοστό 33%). Ακολουθεί ο «άφθαρτος Τζίτζι» με ποσοστό 16,5%, ο Μπουμπούκος με 15,5%, ο Βαγγέλας με 14,5% και τελευταίος ο Κούλης με ποσοστό 13,5%.

Σε άλλη μία -επίσης… πρωτότυπη ερώτηση, «Αν υποθέταμε πως θέλετε να βγείτε έξω το βράδυ για φαγητό ποιόν θα επιλέγατε να έρθει μαζί σας» η πλειοψηφία 36,5% απάντησε αυθόρμητα ΚΑΝΕΝΑΣ. Δεύτερος έρχεται ο Βαγγέλας με ποσοστό 19%, τρίτος ο Μπουμπούκος που ισοβαθμεί με τον «άφθαρτο Τζίτζι» με ποσοστό 15,5% και τέταρτος ο Κούλης με ποσοστό 7,5%.

Τέλος, υπολογίσιμο ποσοστό παίρνει ο… ΚΑΝΕΝΑΣ και στην ερώτηση «Αν υποθέταμε πως εσείς προσωπικά μπορείτε να επιλέξετε το ποιός θα είναι ο επόμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας», με 21%!
Χρειάζονται κι άλλα για να προβλέψουμε πως όπως πάει το πράμα, στο τέλος δεν πρόκειται να μείνει ΚΑΝΕΝΑΣ στη νουδούλα;
Εθνικισμός.net
Και οι αποκαλυπτικές κάρτες συνεχίζονται...
Στην ερώτηση: «Ας υποθέσουμε πως εσείς προσωπικά, αναλαμβάνεται Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας. Εάν έπρεπε να χειριστείτε το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και σύμβουλός είναι ένας από τους τέσσερις, ποιος θα θέλατε αν είναι;» Και αυθόρμητα πρώτος πάλι βγαίνει ο κανένας με ποσοστό 23%!

Στην ερώτηση: «Αν υποθέταμε ακόμη, πως έχετε ένα σοβαρό οικογενειακό ή προσωπικό πρόβλημα, με ποιόν από τους τέσσερις θα θέλατε να το συζητήσετε περισσότεροo;» Συμπέρασμα: Ο κόσμος δεν τους θέλει ούτε για τα προσωπικά του! 

Στην ερώτηση: «Αν υποθέταμε, ακόμη, πως το παιδί σας είναι στην τρίτη λυκείου και πρέπει να επιλέξει την σχολή και το πανεπιστήμιο που θα κάνει αίτηση, ποιανού την άποψη θα λαμβάνατε περισσότερο υπόψη σας;» Και πάλι αποστομωτική η απάντηση… «Κάτω τα χέρια από το μέλλον των παιδιών μας». 

Στην ερώτηση: «Αν υποθετικά, εσείς προσωπικά, είσαστε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας και έπρεπε να χειριστείτε την διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς, και σύμβουλός σας είναι ένας από τους τέσσερις, ποιος θα θέλατε να είναι;». Και οι υποψήφιοι δεν κάνουν ούτε για… σύμβουλοι!

1 σχόλιο:

  1. ειναι τεσσερεις μπινεδες που τα ψεματα τους δεν εχουν τελος δεν πειθουν κανενα εκτος απο κατι ραμολι γεροπαλαιους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών