Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015

Τον Άη Βασίλη περιμένουν στην ΝΔ μήπως και εκλέξουν πρόεδρο - Στις 20 Δεκεμβρίου το... γιορτινό εκλογικό πανηγύρι!


Τον Άη Βασίλη περιμένουν στην ΝΔ μήπως και εκλέξουν πρόεδρο - Στις 20 Δεκεμβρίου το... γιορτινό εκλογικό πανηγύρι!

Το θαύμα των Χριστουγέννων περιμένουν στην ψοφοδεξιά, μήπως και καταφέρουν να μετριάσουν την πρόσφατη ξεφτίλα με το φιάσκο των προηγούμενων εσωκομματικών εκλογών που δεν διεξήχθησαν ποτέ.
Το δώρο που ζητά όλη η Συγγρού με ένα στόμα μια φωνή από τον Άη Βασίλη είναι έναν πρόεδρο, μήπως και πείσουν τον ελληνικό λαό ότι είναι ακόμα κόμμα που ζει και αναπνέει.
Βέβαια, αργά ή γρήγορα θα βρεθεί πρόεδρος για την ΝΔ με πιθανότερο όλων τον Μεϊμαράκη, αλλά την διάσπαση ή ακόμα καλύτερα την διάλυση όπως αποκάλυψε και η Ντόρα δεν την γλιτώνουν με τίποτα.
Με τα χίλια ζόρια όπως λέει ο λαός οι εσωκομματικές εκλογές θα....
διεξαχθούν τελικά στις 20 Δεκεμβρίου με γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών να αναλαμβάνει την εκλογική διαδικασία.
Σήμερα το πρωί η εταιρεία έστειλε επιστολή στη Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με την οποία γνωστοποιεί στο κόμμα ότι αναλαμβάνει την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου.
Η εταιρεία ζητά η διαδικασία να διεξαχθεί στις 20 Δεκεμβρίου, αλλά εάν απαιτηθεί επαναληπτικός γύρος, αυτός να γίνει στις 10 Ιανουαρίου, για να μην πέσει πάνω στις γιορτές. Μάλιστα η εταιρεία στη σχετική απάντηση προς τη Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι σε περίπτωση που κάποιοι επιμείνουν στη διεξαγωγή εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου όπως προγραμματίζονταν αρχικά υπάρχει κίνδυνος αστοχίας της τάξεως του 25%.
Όποτε και να γίνουν οι εκλογές ο κίνδυνος αστοχίας είναι της τάξεως του 100% θα προσθέσουμε εμείς! Η μεγάλη απόσταση των 22 ημερών (!) ανάμεσα στον α΄ και β΄ γύρο (αν διεξαχθεί) δείχνει ότι στην Συγγρού μετά τον πρώτο γύρο δεν περιμένουν δεύτερο, αλλά οριστική διάλυση!
Το κλίμα και η ψυχολογία στο απόκομμα της ΝΔ είναι κάκιστο, όλοι κατηγορούν όλους και έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο να καλεί σε αποστασία και προσκόλληση στην συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ καραμανλικούς βουλευτές μέχρι και ο Καμμένος!
Κανείς δεν ξέρει ποιος θα ακούσει τα κάλαντα στην Συγγρού ως πρόεδρος της ΝΔ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος και αν είναι, θα του τα ψάλλουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών