Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015

ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΥ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
  • Ο Γ. Παπανδρέου, ο κανονικός, είχε πει: αν θέλεις ένα θέμα να μην λυθεί ποτέ, σύστησε μια επιτροπή ν’ασχολείται επ΄αορίστου μ΄αυτό το ζήτημα. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο πρωθυπουργός μας, όπου προχθές στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών δήλωσε να συσταθεί διακομματική επιτροπή για το ασφαλιστικό. Να΄σαι καλά ρε Τσίπρα, μας έκανες και γελάσαμε.
  • Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την υπόθεση... της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους. Ενώ στον δικό μας εναέριο χώρο συνεχίζονται κανονικά οι «παρελάσεις» τουρκικών μαχητικών. Μάλιστα χθες, έξι από δαύτα, έφτασαν μέχρι το Αγαθονήσι. Αν καταρρίπταμε κι εμείς κανένα τούρκικο, θα τυγχάναμε ανάλογων δηλώσεων συμπαράστασης από τον Ομπάμα; Χλωμό το βλέπω.
  • Τα τσαλίμια άρχισαν οι Τούρκοι στα στενά του Βοσπόρου παρεμποδίζοντας ρωσικά φορτηγά πλοία να διέλθουν των στενών. Η συνθήκη του Μοντρέ αναφέρει ότι, οποιοδήποτε πλοίο, με οποιαδήποτε σημαία, εκτός πολεμικών πλοίων, μπορούν ελεύθερα να διασχίζουν το Βόσπορο. Αυτή την συνθήκη υπέγραψε η Τουρκία το 1936, αλλά ποια συνθήκη υπέγραψαν οι Τούρκοι και δεν την παραβίασαν;
  • Λεφτά με το τσουβάλι εισρέουν στα ταμεία της νουδούλας. Μετά το φιάσκο των εκλογών, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από διεθνείς οργανισμούς, επιχειρήσεις, και όχι μόνο, που ζητούν έναντι αδρής αμοιβής να «αξιολογεί» η αξιωματική αντιπολίτευση πανάκριβα λογισμικά, για λογαριασμό των παραπάνω εταιρειών, ώστε να αποφεύγουν οι τελευταίες ζημιές και δαπάνες εκατοντάδων εκατομμυρίων. Οπότε προβλέπω οι εκλογές στην ψοφοδεξιά, να επαναλαμβάνονται στο διηνεκές! ! !
  • Τρείς βουλευτές του Ποταμιού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ετοιμάζονται για αναχώρηση προς άλλους μπαταρισμένους πολιτικούς σχηματισμούς. Τα ποτάμια ουδέποτε γυρνάνε πίσω, αλλά ενίοτε στερεύουν.
  • Παράνομες έκρινε το Ευρωπαϊκό δικαστήριο τις επιδοτήσεις που δόθηκαν στους αγρότες, το 2008, επί υπουργίας Σ. Χατζηγάκη. Ως εκ τούτου, ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Ε. Αποστόλου, αφού υπέγραψε την τροπολογία να επιστρέψουν οι αγρότες τις παράνομες επιδοτήσεις, βγήκε σκούζοντας στα υπουργικά έδρανα να υπερασπιστεί το δίκαιο των….. αγροτών. Δεν νομίζω να έχει κανείς αντίθετη άποψη τόσο για το προπαγανδιστικό, όσο και για το κοινωνικό πρόσωπο της αριστεράς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών