Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015

Οικονομική κατάρρευση και αύξηση βιασμών στην πάλαι ποτέ πολιτισμένη Σουηδία εξαιτίας των λαθρομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Η λαθρομετανάστευση στις χώρες της Ευρώπης, και μάλιστα σε νούμερα πολύ μικρότερα από  αυτά της Ελλάδας, έφερε και τα προβλήματα της!
Ενώ οι μουσουλμάνοι άρρενες στην Σουηδία, φτάνουν το 2% του συνολικού πληθυσμού, ευθύνονται για το 77,2% των βιασμών στη χώρα!
Συμμορίες λαθρομεταναστών προκαλούν όλο και περισσότερα προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες, ενώ τα χρήματα που δαπανώνται για την περίθαλψή των λαθρομεταναστών αυξάνονται με τη σουηδική οικονομία παρουσιάζει σημάδια κόπωσης.

Δείτε το βίντεο...

 

Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα με τους ήδη υπάρχοντες μουσουλμάνους στην Σουηδία, η οποία πληρώνει την «πολιτική των ανοιχτών συνόρων» με τον ακριβότερο τρόπο πλέον, περισσότεροι από 14.000 λαθρομετανάστες, που είχαν μπει στην Σουηδία και ήταν προς απέλαση, εξαφανίστηκαν και κανείς δεν ξέρει πλέον που βρίσκονται, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει εφημερίδα της χώρας, η οποία επικαλείται έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο.
Όπως φέρεται να είπε ο αξιωματούχος σε δηλώσεις του στην ταμπλόιντ εφημερίδα «Aftonbladet», στα τέλη Οκτωβρίου ζητήθηκε από τη σουηδική αστυνομία να επιταχυνθεί η απέλαση τουλάχιστον 21.748 μεταναστών από την χώρα. 
Ωστόσο, 14.140 από τα άτομα αυτά, τα οποία σύμφωνα μάλιστα με τη σουηδική εφημερίδα είχαν χαρακτηριστεί ως «καταζητούμενα» από την αστυνομία, ξαφνικά εξαφανίστηκαν. «Απλά δεν ξέρουμε που βρίσκονται», φέρεται να δήλωσε. Ενώ η ανησυχία πως η εγκληματικότητα πλέον θα εκτοξευθεί, είναι βέβαιη!
Υ.Γ.1: Κάπου θα λιάζονται… Έννοια σας! 
Υ.Γ.2: Μην ανησυχείτε πατριώτες σουηδοί! Θα εμφανιστούν τέλος του μήνα για την πληρωμή των επιδομάτων!
Υ.Γ.3: Βλέπετε τις συμβαίνει στην Ευρώπη! Σκεφτείτε τώρα τι συμβαίνει στην χώρα μας όπου εκατομμύρια λαθρομεταναστών έχουν εισβάλλει και κανένα κανάλι δεν ασχολείται να μεταδώσει, «για να μην ωφεληθεί η Χρυσή Αυγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών