Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015

Γελοιοποιήθηκαν ξανά τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ: Καμία εμπλοκή στελεχών της Χρυσής Αυγής στο επεισόδιο με Κουμουτσάκο

Η εισαγγελική έρευνα έβγαλε ψεύτες τους συριζαίους υπουργούς και τα παπαγαλάκια φυλλάδων και καναλιών 

Τόσκας, Φίλης, Τρέμη, Έθνος και σία θα δώσουν λόγο για τις συκοφαντίες τους

Ολοκληρώθηκε η εισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο του Συντάγματος με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της ΝΔ, Κουμουτσάκο. Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, κανένας βουλευτής ή στέλεχος της Χρυσής Αυγής δεν συμμετείχε στο εν λόγω συμβάν.

Έτσι βγαίνουν και επισήμως ψεύτες και συκοφάντες όλοι οι εγκάθετοι υβριστές της Χρυσής Αυγής, από τον ανεκδιήγητο υπουργό Προ-Πο μέχρι τους καλοπληρωμένους υπαλλήλους του Μπόμπολα στο...
Έθνος και το Μέγκα.
Ας θυμηθούμε όμως τι έλεγαν αμέσως μετά το συμβάν οι μόνιμοι διαστρεβλωτές της αλήθειας και πολέμιοι του Λαϊκού Συνδέσμου:
Τόσκας (υπουργός Προ-Πο) στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ: "Ο δράστης είναι στέλεχος ακροδεξιάς οργάνωσης, είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Ήταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρόντες στα γεγονότα και μιλάμε για ταυτοποίηση αυτών των ανθρώπων".

Έθνος: Μαρτυρία σοκ - Με εντολή Κασιδιάρη η επίθεση σε Κουμουτσάκο. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φέρεται ως συντονιστής της επίθεσης. Διέταξε τους δράστες να επιτεθούν: "Αφήστε τους άλλους και πιάστε τον Κουμουτσάκο". Ενώ λίγο αργότερα σήμανε το τέλος της επίθεσης φωνάζοντας: "Λήξις! Λήξις!"



(σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι εβραϊκές εφημερίδες είναι μανούλες στο ψέμα

Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου οι ψεύτες και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής θα κληθούν να απολογηθούν για τις συκοφαντίες τους.

πηγή

3 σχόλια:

  1. ΨΟΦΟ ΣΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ.ΖΗΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλόπαιδο με το καπέλο που βάρεσε τον Κουμουτσάκο πολύ ζορίζονται βλέπω να τον βρουν οι αρχές. Ένας μήνας πέρασε και ακόμη τίποτα.

    Τι έγινε; Άνοιξε η γη και τον κατάπιε ή έφυγε ο λαθρό για άλλες πολιτείες και άλλες προβοκάτσιες μια και τη δουλειά εδώ την έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών