Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2015

Ο Τσίπρας τρέμει να πει τα ονόματα των νταβατζήδων, οι Εθνικιστές τολμούν ακόμη και μέσα από τα βοθροκάναλά τους 4 ΒΙΝΤΕΟ


Ο Τσίπρας δεν είναι Χρυσός Οδηγός: Μόνο η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους διαπλεκόμενους με το όνομά τους! 4 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τσίπρας στη χθεσινή συνέντευξή του ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους να συγκεκριμενοποιήσει τις γενικόλογες αναφορές του στη διαπλοκή, που στην Ελλάδα προφανώς και όνομα και επίθετο. Ο Πρωθυπουργός επέλεξε να αφήσει τις πόρτες ανοιχτές σε όποιον διαπλεκόμενο θελήσει να τον στηρίξει, λέγοντας ότι «δεν είναι Χρυσός Οδηγός για να λέει ονόματα».
Η πραγματικότητα αυτή, ότι δηλαδή ο Σύριζα δεν θέλει να πολεμήσει την διαπλοκή, αλλά να την συνεταιριστεί, έχει γίνει συγγνωστή και από το γεγονός ότι σειρές υπουργών έχουν δηλώσει αδυναμία να....
ερευνήσουν την Λίστα Λαγκάρντ, ενώ τεχνηέντως διαλύουν το ΣΔΟΕ, προκειμένου να επέλθει η παραγραφή των αδικημάτων. Αυτό αποδεικνύει, μεταξύ άλλων, ότι ο Σύριζα δεν επιθυμεί την αποτελμάτωση της Ελλάδος, αφού επιθυμεί την γιγάντωση (υπό... ροζ μανδύα) της διαπλοκής, η οποία κοστίζει τουλάχιστον 14 δισ. ευρώ ετησίως στον Ελληνικό Λαό.
Μονάχα η Χρυσή Αυγή έχει τολμήσει, εντός κι εκτός Βουλή, να μιλήσει για την διαπλοκή και τους διαπλεκόμενους με ονόματα και στοιχεία. Αυτός είναι και ο λόγος που εφημερίδες που πρόσκεινται στους μεγαλοκαναλάρχες – αναδόχους δημοσίων έργων έχουν ξαμολήσει ποταμούς λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτό και η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να υπεφέρει τις απαραίτητες ενέργειες για να εξέλθει η χώρα από την οικονομική κρίση.
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Εμείς τολμάμε να λέμε ονόματα

Το MEGA του Μπόμπολα κλείνει μικρόφωνα όταν αρχίζουν και ακούγονται αλήθειες

Ηλίας Κασιδιάρης: Το ΣΔΟΕ έψαξε την Χρυσή Αυγή. Γιατί δεν πάει και στον Μπόμπολα;

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είμαι Χρυσός Οδηγός, να δίνω ονόματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών