Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2015

Η Νεα Ταξη εγκαθιδρύεται επίσημα στην Ελλάδα από Τσίπρα - Καμμένο...Ταυτότητες με μικροτσίπ και αποτύπωση της ίριδας φέρνει η αριστερά


Ο “μεγάλος αδερφός” είναι εδώ: Ταυτότητες με μικροτσίπ και αποτύπωση της ίριδας φέρνει η αριστερά

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων εφαρμόζονται με τον πιο ύπουλο και αναγκαστικό τρόπο από τους υποτελείς τους στην Ελλάδα. Η εκκλησία άραγε τι έχει να πει για όλα αυτά ή μόνον, για ακόμη μια φορά, η Χρυσή Αυγή θα κληθεί να αντιπροσωπεύσει τις αξίες του Ελληνισμού και να αγωνιστεί με πάθος για αυτές εντός και εκτός Βουλής;!
 
Την αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία προωθεί η συγκυβέρνηση υπό το πρόσχημα απειλής επαναφοράς της βίζας για Έλληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ. Όπως γράφει η «Καθημερινή» αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισαν χθες ότι έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία επεξεργάζεται πρόταση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέας γενιάς ταυτοτήτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο τα νέα δελτία ταυτότητας να περιλαμβάνουν, εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα, και πρόσθετα βιομετρικά στοιχεία, όπως το «αποτύπωμα» της ίριδας του κατόχου.
Στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι.......
πρωτοβουλίες για την αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία αποτελούν συμβατική υποχρέωση της Ελλάδας απέναντι σε Ε.Ε. και ΗΠΑ. Προσέθεσε ότι ο εκσυγχρονισμός των ταυτοτήτων προωθείται υπό την πίεση της επικείμενης αξιολόγησης του προγράμματος Visa Waiver, για τη μη θεώρηση διαβατηρίων των Ελλήνων που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ για τουριστικούς ή επαγγελματικούς λόγους.
Στα νέας γενιάς δημόσια έγγραφα προωθείται η τοποθέτηση μικροτσίπ με βιομετρικά στοιχεία του κατόχου, ενώ γίνεται προσπάθεια να προϋπολογιστεί το κόστος αντικατάστασης των παλαιών ταυτοτήτων με νέες. Εκτιμάται ότι το κόστος πρόκειται να ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ.
Το θέμα εκσυγχρονισμού των δελτίων ταυτότητας φέρεται να έθεσε στον Αλέξη Τσίπρα και τα αρμόδια μέλη της κυβέρνησης ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.
Το άλλοθι της "ασφάλειας" αποτελούσε ανέκαθεν την αιχμή του δόρατος της Νέας Τάξης στην προσπάθεια της για πλήρη καταγραφή του συνόλου των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.
Ειδικότερα, το σύστημα στην Ελλάδα έχει στο παρελθόν χρησιμοποιήσει πλήθος άλλων δικαιολογιών όπως "η καλύτερη λειτουργία του Δημοσίου" και "η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη" προκειμένου να υποκλέψει προσωπικά στοιχεία οποιουδήποτε συναλλασσομένου με το Δημόσιο ή τις Τράπεζες.
Ο ΑΜΚΑ, η "κάρτα του πολίτη", οι "έξυπνες κάρτες" και άλλα εφευρήματα αποτελούν εργαλεία δημόσιας και ιδιωτικές έκφρασης της ζωής και τέλος τον έλεγχο ώστε να αποτρέπονται, να προλαμβάνονται ή να καθοδηγούνται όλες οι συμπεριφορές που δεν ακολουθούν "τον μέσο όρο", όπως αυτός καθορίζεται από την εκάστοτε εξουσία.
Η Χρυσή Αυγή ήταν η πρώτη και η μοναδική κοινοβουλευτική δύναμη που αντέδρασε από την αρχή σθεναρά στις προσπάθειες αυτές δια της κατάθεσης επίκαιρης επερώτησης ήδη από το 2012 για την "κάρτα του πολίτη" επί κυβερνήσεως ΝΔ με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα που είχαν αντίστοιχες ερωτήσεις επί Σύριζα: Απόλυτη απαξίωση για απάντηση επί της ουσίας, απόλυτη αδιαφορία στα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, απόλυτη απαξίωση στις θρησκευτικές ευαισθησίες των Ορθοδόξων Ελλήνων που αρνούνται να καταγραφούν.
Ας μας απαντήσουν οι "ευαίσθητοι" στα δικαιώματα όλων των άλλων -πλην των Ελλήνων- με ποιον τρόπο θα διασφαλίσουν στα διάτρητα μηχανογραφικά τους "συστήματα" από τις υποκλοπές στοιχείων από τον καθένα που το επιθυμεί και από δημοσιοποίηση τους στο διαδίκτυο. Και μετά ας μας πείσουν για την αναγκαιότητά τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών