Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2015

Ένα περίεργο πράγμα... ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡCIA ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΜΕΡΚΕΛ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Angela Merkel im Stasi-Museum
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πώς ο "καπιταλισμός" συναντά τον "κομμουνισμό" στην εισαγωγή των αλλογενών στα εθνικά κράτη και επιτακτικά ζητά την πρόσμιξή του με ποικίλους τρόπους μόνο μια... στοά μπορεί να μας το εξηγήσει!



Γράφει ο Αντίοχος


Την ίδια ώρα που οι αρχές της Γερμανίας ανακοίνωσαν ότι από τις αρχές του χρόνου μέχρι τώρα αφίχθηκαν στην χώρα τους 964.574 «πρόσφυγες και μετανάστες», η συντρόφισσα Μέρκελ (πρώην κομσομόλα της χώρας της Στάζι και του «Τείχους του Αίσχους») βρήκε την ευκαιρία να εξυμνήσει τα… οφέλη της λαθρομετανάστευσης.
Μιλώντας, λοιπόν, σε εκδήλωση για την 60η επέτειο του μεταπολεμικού προγράμματος εισαγωγής των λεγομένων «γκασταρμπάιτερς» (ξένων εργατών) είπε τα εξής:
«Η μετανάστευση μπορεί να εμπλουτίσει τη Γερμανία. Είναι τεράστια η....
συμβολή στη γερμανική οικονομία και κοινωνία των «Γκασταρμπάιτερ», των εργαζομένων που ήρθαν στη χώρα τις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες. Πολλοί απ’ αυτούς έχουν εμπειρίες που εμείς δεν έχουμε. Η εξοικείωσή τους με περισσότερους από έναν πολιτισμούς ήταν ένα απίστευτο συν σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο παγκόσμιος όλο και πιο μικρός. Πρέπει να μάθουμε, όπως και εκείνοι που έχουν ζήσει στη Γερμανία εκατοντάδες χρόνια, πως το να είμαστε ανοιχτοί, πως το να είμαστε περίεργοι για άλλους πολιτισμούς δεν μας παίρνει κάτι, αλλά μάλλον μας εμπλουτίζει».
Πως εξηγείται το φαινόμενο, η φράου Μέρκελ να λέει τα ίδια με τον… Κουτσούμπα και την ΑΝΤΑΡCIA; Προφανώς, έχουν τους ίδιους υποβολείς: τα κοράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που έχουν στόχο να διαλύσουν τα εθνικά κράτη της Ευρώπης δια της λαθρομετανάστευσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών