Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2015

Κλαρίνο στον ύμνο της τουρκίας ο Alexis! Μόνο στον Eλληνικό ξύνει τ’ @ρχ.. του!

Με αφορμή τον εξευτελισμό του sir Alexis στο Twitter, όπου υποχρεώθηκε σε άμεση διαγραφή σχολίων έπειτα από δημόσια νουθεσία του Τούρκου πρωθυπουργού Α. Νταβούτογλου, παραθέτουμε μια φωτογραφία από την πρόσφατη επίσκεψη του «ηγέτη της Αριστεράς» στην Τουρκία, στην οποία και αναδεικνύεται η βαθύτατη υποκρισία της ελληνόφωνης συμπλεγματικής Αριστεράς.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων Ελλάδος και Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, όπου υπενθυμίζεται πως οι Τούρκοι φίλαθλοι...
αποδοκίμασαν έντονα τον Εθνικό μας Ύμνο και πέραν τούτου, φώναζαν ισλαμικά συνθήματα κατά την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τα θύματα της ισλαμικής τρομοκρατίας στο Παρίσι.

Όπως βλέπετε, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του Σύριζα στέκεται κλαρίνο πλάι στον πρωθυπουργό της Τουρκίας κατά την ανάκρουση του τουρκικού εθνικού ύμνου, εν αντιθέσει με αντίστοιχη παρουσία του κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων Ελλάδος και Γαλλίας, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος, η οποία επικρίθηκε διεθνώς.

Είναι συνεπώς προφανές, ότι ο Τσίπρας και η Αριστερά αδυνατούν να κρύψουν τον ανθελληνισμό τους, τον οποίο στο εσωτερικό της χώρας ντύνουν με τον μανδύα του διεθνισμού και ενός πέρα ως πέρα επίπλαστου ανθρωπισμού.

Οι εικόνες του Τσίπρα σε Τουρκία και Ισραήλ σε σύγκριση με εκείνες στον Άγνωστο Στρατιώτη, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

πηγή

2 σχόλια:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...1 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:02 μ.μ.

    Τον ξέραμε τον Σύριζα!!! Πάντα ανθέλληνες κι εθνομηδενιστές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι του σύριζα ενημέρωσαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο ότι το εν λόγω άτομο, όπως όλοι οι καροτάκηδες, δεν διαθέτει το συγκεκριμένο αξεσουάρ, γι΄αυτό και τροποποιήθηκε ελαφρώς ο αρχικός τίτλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών