Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2015

Σε απόγνωση το μνημονιακό απόκομμα: Δεν είναι ικανοί ούτε να εκλέξουν νέο πρόεδρο οι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ

Κάθε ημέρα που περνάει αποτελεί ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο της ΝΔ, καθώς κανείς δεν ξέρει αν προλαβαίνει να στήσει κάλπες στις 13 Δεκεμβρίου, όπως τουλάχιστον ελπίζει.

Ο στενός χρονικός ορίζοντας έχει ήδη αποτρέψει τις μεγάλες εταιρείες να εμπλακούν στην διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών (αν γίνουν.), αλλά η τραγελαφική κατάσταση γίνεται ακόμη πιο γελοία αν υπολογίσουμε ότι...
αν τελικά φτάσουμε στις 20 Δεκεμβρίου για την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών ο δεύτερος γύρος θα πρέπει να διεξαχθεί του. χρόνου, με καθυστέρηση τουλάχιστον τριών εβδομάδων!

Κι όμως οι εντελώς ανίκανοι αυτοί τύποι στο να διοργανώσουν έστω και μια στοιχειώδη εσωκομματική διαδικασία έχουν το θράσος και την αναίδεια να επιζητούν όχι μόνο να έχουν λόγο στα σημαντικά εθνικά και κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την Χώρα, αλλά και να επιζητούν να την κυβερνήσουν.

Αν και όποτε πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχικαρεκλάρχη στη ΝΔ, δεν θα είναι τίποτα άλλο από την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την επισημοποίηση της διάσπασης και της διάλυσης αυτού του αντεθνικού δημιουργήματος του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών