Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2015

Η Χρυσή Αυγή συγκρούεται μετωπικά με τους εθνομηδενιστές Φίλη-Λιάκο-Ρεπούση!

Ποιος είναι ο υβριστής των προγόνων μας, Αντώνης Λιάκος, που διορίστηκε υπεύθυνος για τα σχολικά βιβλία από τον άθεο Φίλη

Πανηγυρίζουν οι φυλλάδες της συμφοράς - Νέα υβριστική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής από την "εφημερίδα Συντακτών"

Για τον εθνομηδενιστικό ρόλο του Αντώνη Λιάκου έχουμε ξαναγράψει. Αυτές του ακριβώς οι απόψεις φαίνεται ότι άρεσαν και στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία δια μέσου του αρνητή της Γενοκτονίας των Ποντίων Νίκου Φίλη του ανέθεσε να είναι ο πρόεδρος της επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία. Είναι ολοφάνερο ότι η αποδόμηση της εθνικής ταυτότητας και η ανάλογη παραχάραξη της Ιστορίας αποτελούν το «διαβατήριο» διαφόρων για την εισαγωγή τους σε κυβερνητικά πόστα.

Για τον Λιάκο η Γενοκτονία των Ποντίων δεν είναι τίποτα άλλο από κάτι το οποίο «αναδύθηκε μαζί με το Μακεδονικό, στο πλαίσιο της αναζωπύρωσης του εθνικισμού στη δεκαετία του '90». Θα μπορούσαν να γραφούν πολλά για τον βίο και την πολιτεία του Λιάκου, όπως για το «ναι» στο σχέδιο Ανάν, την...
υπεράσπιση της Ρεπούση και την ξεκάθαρη άρνηση του στην δημιουργία στους μαθητές εθνικής ταυτότητας, ερχόμενος έτσι σε αντίθεση με το άρθρο 16 του Συντάγματος το οποίο θέτει ευθέως ως σκοπό της Παιδείας την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης. Ας σταθούμε, όμως, στην προσπάθεια ταυτοποίησης των Μακεδονομάχων με τους. Τζιχαντιστές, καθώς ο Λιάκος υποστηρίζει τα εξής, όπως τα διαβάζουμε σε σχετικό κείμενο του «Πρώτου Θέματος»:

«Ως αποκορύφωμα, όμως, της οπτικής του για επαναχαρτογράφηση του παρελθόντος, κρίνεται ένα πρόσφατο άρθρο του με τίτλο «Η κατασκευή της ηρωικής εικόνας του Μακεδονικού Αγώνα από την Πηνελόπη Δέλτα φωτίζεται με την έρευνα του Σπύρου Καράβα». Αναφερόμενος στο βιβλίο του τελευταίου «Μυστικά και παραμύθια από την ιστορία της Μακεδονίας», επιχειρεί να αναψηλαφήσει την ιστορία του Μακεδονικού Αγώνα, υπό το φως των ωμοτήτων που διαπράχθηκαν από τους υπερασπιστές της ελληνικότατης Μακεδονίας στον αγώνα τους για την απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό, την άμυνά τους στη σλαβική απειλή και τις σφαγές των Βουλγάρων κομιτατζήδων. «Με φρίκη τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρονται στις ομαδικές εκτελέσεις αιχμαλώτων από φανατικούς εξτρεμιστές του Ισλάμ στο Ιράκ τις μέρες αυτές ή στη Συρία τους προηγούμενους μήνες. Ακόμη μεγαλύτερη φρίκη όταν πρόκειται για αμάχους. Μια παρόμοια ιστορία είναι η ακόλουθη...», γράφει ο καθηγητής αναφερόμενος στα «εγκλήματα κατά αμάχων» στα οποία προέβη «ένοπλη ομάδα που συμμετείχε στον Μακεδονικό Αγώνα με επικεφαλής τον Σπύρο Σπυρομήλιο», μια ιστορία που «τη γνώριζε η Πηνελόπη Δέλτα και τη βρίσκουμε στο αρχείο της». Επωδός του άρθρου η πεπερασμένη ένστασή του για την ύπαρξη Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα.»

Όλα αυτά μας θυμίζουν ανάλογες «αναλύσεις» διαφόρων άλλων εθνομηδενιστών για τον «σφαγέα των τούρκων» Κολοκοτρώνη αλλά και (ούτε λίγο ούτε πολύ) το ότι οι Πόντιοι ήταν οι θύτες και οι τούρκοι τα θύματα! Αυτόν, λοιπόν, τον τύπο έκρινε η κυβέρνηση ότι πρέπει να του αναθέσει την αναθεώρηση του προγράμματος των σχολικών βιβλίων.

Ένα χαρακτηριστή του Κρυφού Σχολειού και του Χορού του Ζαλόγγου, ως «μεγαλόστομων πατριωτικών ανοησιών», ο οποίος θεωρεί ότι ο όρος «πολυεθνική Οθωμανική Αυτοκρατορία» πρέπει να αντικαταστήσει τον όρο τουρκοκρατία, δίνοντας λαβές για υποβάθμιση στην αναμφισβήτητη υποδούλωση των Ελλήνων από τους Τούρκους.

Τα νέα κατορθώματα, όμως, του Λιάκου ενεργοποίησαν τα «προοδευτικά» αντανακλαστικά ενός άλλου διακεκριμένου εθνομηδενιστή, του Δημήτρη Ψαρρά, ο οποίος με σχόλιο του στην Εφημερίδα των Συντακτών» και υπό τον τίτλο «Οι μέντορες του Θέμου» γράφει τα εξής:
«Νέο στόχο βρήκαν οι κυνηγοί αντεθνικών κεφαλών στο πρόσωπο του καθηγητή Αντώνη Λιάκου, ο οποίος τοποθετήθηκε από τον Νίκο Φίλη στην προεδρία της Επιτροπής Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία. Η ναυαρχίδα τους, το «Πρώτο Θέμα», αφιέρωσε τρεις σελίδες για να καταγγείλει αυτόν που ονομάζει «μέντορα της Μαρίας Ρεπούση». Ο καημένος ο αρθρογράφος προσπαθεί μάταια να εμφανιστεί ως «διανοούμενος» και ο ίδιος, με φράσεις όπως ότι «ο Αντώνης Λιάκος ενσαρκώνει ακροθιγώς τον ρόλο του οργανικού διανοούμενου» ή «η ευπάθεια της ιστορικής κουλτούρας», ενώ μπερδεύει ποιος κατηγορεί ποιον για «εθνομηδενιστή». Πάντως ήρθε δεύτερος ο Θέμος και οι συνεργάτες του. Ακριβώς τα ίδια «επιχειρήματα» εναντίον του Αντώνη Λιάκου πρόλαβε να διατυπώσει εδώ και τρεις μέρες ο Γιώργος Μάστορας της Χρυσής Αυγής. Αλλά είπαμε: «μέντορες» του Θέμου είναι ο Μιχαλολιάκος, ο Παναγιώταρος κι ο Κασιδιάρης.»

Το αρχικό μας σχόλιο είναι ότι «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι». Τι πιο αναμενόμενο από την αλληλεγγύη μεταξύ εθνομηδενιστών. Από εκεί και πέρα, τα όποια προσωπικά θέματα αντιπαράθεσης έχουν τα διάφορα συστημικά έντυπα μεταξύ τους (όπως το «Πρώτο Θέμα» με την «Εφημερίδα των Συντακτών») δεν μας αφορούν. Αύριο, μπορεί να τα βρουν μια χαρά, καθώς έτσι κι αλλιώς κινούνται εντός του «συνταγματικού τόξου». Χαιρόμαστε, όμως, για την «πρωτιά» που αποδίδει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ο Ψαρράς. Όντως, ως αναμφισβήτητη σημερινή πρωτοπορία του Εθνικού Αγώνα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναφέρθηκε πρώτη στις απαράδεκτες θέσεις του Λιάκου, ο οποίος μαζί με τον Ψαρρά και τους υπόλοιπους του «σιναφιού» έχουν ως «μέντορες» όχι πρόσωπα αλλά τις καταστάσεις του εθνομηδενισμού, της αρνησιπατρίας και της πολυπολιτισμικότητας. Τι πιο λογικό, λοιπόν, από το να μισούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να θέλουν να την εξαφανίσουν ως το πιο σημαντικό εμπόδιο στην αντεθνική επέλαση της παγκοσμιοποίησης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

4 σχόλια:

  1. Φίλης-Λιάκος-Ρεπούση = ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ (και πολύ τους πάει),
    ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ (της συμφοράς), ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ
    ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.... Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ, ΤΟΝ "ΚΑΡΑΓΙΟΖΗ"
    ΑΛΕΞΙΑΔΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ
    ΑΛΕΞΙΑΔΗ (ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ
    ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ;;;)
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε παιδια και αυτο το αρθρο και το προηγουμενο με κανει να κρατιεμαι με το ζορι να μην παραβω την εντολη ου φονευσεις ,τα παλιοσκυλα οπου τους πετυχω θα τους μακελεψω παντα εχω κατι στη τσαντα μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξερεται που το πανε ; να πουν οτι οι ελληνες εκαναν γενοκτονιες στους σλαυους και στους βρωμοαλβανους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών