Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2015

ΙΓΝΑΤΙΟΥ (THE VOICE OF AMERICA): Ή ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ή ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ… ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να δούμε, θα καταρρεύσει ποτέ το μεταπολιτευτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας; Μόνος τρόπος για να γίνει αυτό η επικράτηση της Χρυσής Αυγής.

Γράφει ο Αντίοχος

Ενδεικτική της κατάρρευσης του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, που γίνεται με γοργούς ρυθμούς, είναι η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στο «Βήμα της Κυριακής». Και να φανταστείτε, πως δεν έχει έρθει ακόμα ο προϋπολογισμός με τους νέους φόρους, ούτε τα τρίτα και χειρότερα προαπαιτούμενα του Μνημονίου που ψήφισαν σύσσωμα τα κόμματα του… ευρωπαϊκού προσανατολισμού, με ασφαλιστικό, πογκρόμ αγροτών και άλλα… καλούδια.
  
Μοιραία, λοιπόν, επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα της κυβέρνησης «εθνικής ενότητας» όλων των μνημονιακών δυνάμεων, προκειμένου να εφαρμοστούν πιο εύκολα τα νέα μέτρα της δυστυχίας.
Μεταξύ αυτών που προτείνουν αυτή τη λύση, είναι και ο Ιγνατίου (περισσότερο γνωστός ως...
“The Voice of America”, επειδή είναι ανταποκριτής στην έδρα των παγκοσμίων τυράννων), ο οποίος το λέει ξεκάθαρα: ή κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» ή έρχεται η Χρυσή Αυγή. Ιδού:
«Στενεύουν τα περιθώρια για τον Αλ. Τσίπρα

… Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, η Ελλάδα οδηγείται ολοταχώς σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας -όπως απαίτησε ο Γερμανός Σόιμπλε-, διότι καταλαβαίνει και ο ίδιος πως η σωτηρία της προέχει από κάθε κομματικό ή άλλο προσωπικό συμφέρον. Διαφορετικά γνωρίζει πως όλοι μαζί οι πολιτικοί θα μας φορτώσουν τους φρικτούς εγκληματίες της Χ.Α.».

Βέβαια, εδώ που έχουν έρθει τα πράγματα, το κακό για τον Ιγνατίου και τους ομοίους του, είναι πως είτε έτσι είτε αλλιώς, είτε με τη δικομματική συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων είτε με κυβέρνηση μνημονιακής ενότητας, η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει! Κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!

1 σχόλιο:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...1 Δεκεμβρίου 2015 στις 5:50 μ.μ.

    Ναι κύριοι!!! Προτιμούμε τους "φρικτούς εγκληματίες της Χ.Α."!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών