Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2015

ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

xrysh_aygh_orthioi
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Η Ελληνική Φυλή από το λυκαυγές τής ανθρωπότητας έχτιζε πολιτισμούς και μαχόταν για ιδανικά που ταυτίζονται με την προσωπικότητά της. Πίστη, ελευθερία, αξιοπρέπεια, πολεμική αρετή, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική δικαιοσύνη, εθνικό δίκαιο. Και στην κορωνίδα των αρετών τής Φυλής μας έστεκε πάντα το ηρωικό στοιχείο. Μάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, δώσε την ζωή στα παιδιά σου χύνοντας αν χρειαστεί και το αίμα σου ακόμη.
Χάλασαν τα ήθη στους δημοκρατικούς χρόνους. Ήρθαν σύγχρονες κατοχές από...
άπιστους άρπαγες τής ύλης. Βάλανε τοποτηρητές τού Ελληνισμού άκαπνους και ριψάσπιδες. Θέσανε ως Ανώτατη Αρχή νεοταξίτες λογιστές με κεφαλικούς φόρους  επάνω στον φοβισμένο ραγιά ως αλυσίδες αιχμαλωσίας.
Τα περασμένα χρόνια σηκώνονταν οι λίγοι και πολεμούσαν για τα δίκαια των πολλών, παρασύροντας κάμποσους. Φύγανε κατόπιν προσωρινά οι παλαιές κατοχές και οι μεγάλοι ξένοι «φίλοι» μας, μόνιμα ανθέλληνες, φέρανε μια άλλη Ελλάδα, κοντύτερη, με κεφαλές τούς απογόνους των κοτζαμπάσηδων τής τουρκοκρατίας, τούς τόκους αντί για όπλα και τούς κατακτητές πλέον να μάς φυλάσσουν.
Ο ελληνικός λαός έγινε πλέον όχλος, μάζα αγελαία που πρέπει να συναγελαστεί με ξένους λαούς και ξένες ηγεσίες. Να μοιράσει τα ιμάτιά του για να μην μείνει τάχα γυμνός. Να γίνει ο Έλληνας πολίτης τού κόσμου και η Πατρίδα του μια ομόσπονδη πολιτεία τής παγκόσμιας κοινότητας. Το ελληνικό κράτος μια αποθήκη από ξωμερίτες με βαρβαρικά δόγματα και θρησκείες που στοιβάζονται στην ιερή γη μας εκτοπίζοντας τούς απογόνους των Ηρώων Ελλήνων.
Οι εκλεκτοί τής Ελληνικής Φυλής υπάρχουν ακόμη και θα υπάρχουν για πάντα. Η ελευθερία σαν χαθεί κατακτιέται με το αίμα και δεν ανταλλάσσεται με την εκχώρηση των εξουσιών στα χέρια των μολυσμένων τού νεοταξισμού. Η μεγαλοσύνη τής Φυλής εξακολουθεί να μετριέται όπως λέγει ο Κωστής Παλαμάς με τής καρδιάς το πύρωμα και με το αίμα. Τα στρέμματα τής εθνικής μας κυριαρχίας τα ορίζουν η ιστορική δικαιοσύνη και το πάθος για ελληνική ισχύ κι όχι οι λογιστές τής παγκοσμιοποίησης που μάς θέλουν ένοικους μιας νέας τουρκοκρατίας.
Οι τελειωμένοι δεν μπορούν να έχουν απαιτήσεις από τούς Πιστούς σε υψηλές αξίες και από τούς Στρατιώτες τού Δικαίου. Οι δειλοί και οι εξαγορασμένοι ωστόσο δεν επιτρέπεται να μένουν στην γη τής παλικαροσύνης. Δεν επιτρέπεται όχι απλώς να σηκώνουν το δάκτυλο τής εξουσίας, αλλά μήτε να βρωμίζουν τον τόπο με τα πρότυπα τής υποταγής και τα είδωλα των δήθεν λαϊκών ηγετών. Η αναρχία, η ανταρσία τού κράτους σε βάρος τού Έθνους, η αθεΐα είναι πεδία ασκήσεως για τούς μαχητές τής Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας δια τού γκρεμίσματος αυτών των ασχημιών.
Θέλουμε την Ελλάδα μεγάλη και τούς Έλληνες απαιτητικούς. Θέλουμε την Ελλάδα Ναό και Κάστρο συνάμα. Θέλουμε την Ελλάδα κατοικητήριο Θεού και Ηρώων. Θέλουμε την Ιδέα να άρχει και να κατευθύνει την Ύλη. Ο ιδρώτας και το αίμα να χαράσσουν το εθνικό προϊόν και την εθνική κυριαρχία. Η Φυσική Αριστοκρατία να αποτελεί την αιχμή τού δόρατος τής Φυλής μας. Φυσική Αριστοκρατία είναι ο Εργάτης, ο Νέος και ο Στρατιώτης. Σωτηρία είναι η κατάκτηση, λύση  είναι η νίκη τού Έθνους.
Τα ανώτατα όρια των αντοχών μας είναι οι απαιτήσεις τού Ελληνισμού μας. Ακολουθούν την φιλοδοξία και τον σκοπό μας. Φιλοδοξία μας είναι να γενούμε εμείς οι δυνατοί των καιρών και σκοπός μας να γενούμε πρωταφέντες τής οικουμένης. Τα γεωφυσικά πλεονεκτήματα τής Πατρίδος μας αποτελούν το εργαστήριο τής πλάσης όπου αναπτύσσουμε τις αρετές μας και θωρακίζουμε το Έθνος μας. Υποτάσσουμε την φύση, λαμβάνουμε τούς χυμούς της, κατανικούμε όποιον βάρβαρο βρεθεί μπροστά μας.
Δεν υπάρχουν αριθμητικοί συσχετισμοί. Υπάρχει μονάχα ο ακατάβλητος Έλλην, ο υπεράνθρωπος Έλλην που θέτει τον στόχο του και δεν τον εγκαταλείπει ποτέ. Η απόφαση να μην υπάρξει μήτε παράδοση στις ορέξεις τού μισελληνισμού μήτε οπισθοχώρηση εκ των θεμελιωδών μας θέσεων. Στις επάλξεις τής Πατρίδος όρθιοι και απροσκύνητοι Έλληνες. Στην εξουσία, στην κοινωνία, στην οικονομία, στο στρατιωτικό πεδίο.
Τα ναυτικά μας μίλια τα ορίζουν οι Σημαίες μας που ξεμακραίνουν και τα δεσμά τής σκλαβιάς που σπάνε κι όχι οι παγκοσμιοποιητικές ανθρωποχοάνες. Δεν πρόκειται λοιπόν να φύγουμε εμείς από την πατρίδα μας για να έρθουν να κατοικήσουν αλλογενείς και αλλόθρησκοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσουμε μειονότητες ανάμεσά μας και να δώσουμε Μακεδονία και Κύπρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να διεθνοποιήσουμε τα αιματοβαμμένα νερά μας και να νοθεύσουμε την Πίστη των Πατέρων μας. Δεν θα δώσουμε γη και ύδωρ που μάς ζητούν εκ νέου.
Είμαστε Έλληνες. Ας φερθούμε ως Έλληνες. Να ανατρέψουμε τούς Εφιάλτες και τούς ριψάσπιδες. Δεν υπάρχει φόβος στις καρδιές μας. Το Εθνικό Φρόνημα να γίνει η μονοκρατορία στην πολιτική ηγεσία. Ενότης, παλλαϊκό εθνικό αίσθημα, απαίτηση ανακατάληψης τής Πατρίδος σε χέρια Ελληνικά και Ορθόδοξα. Ακύρωση τής ξενοκρατίας. Το δικαίωμα τής εθνικής κυριαρχίας είναι απαράγραπτο για τούς Έλληνες και το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα.
Η εθνική ομοψυχία και ο Οικουμενικός Ελληνισμός είναι η γραμμή πυρός και η μεγάλη μας δύναμη. Δεν υπάρχει καμία ανώτερη δύναμη πάνω από τον Ελληνισμό πλην τού Θεού και μόνον. Αποκλειστικός προορισμός τού Έλληνα είναι η παροχή εθνικής εργασίας προς όφελος τής όμαιμης φυλετικής κοινότητος. Είναι ακόμη η μεγέθυνση τής γεωπολιτικής επιρροής τής Ελλάδος. Η επιστροφή Ελλήνων κάτω από την Ελληνική Σημαία. Εθνική Μητρόπολη, Ομογενείς και Αδούλωτοι Έλληνες ένα Σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών