Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2015

Ο Στουρνάρας ευχαρίστησε δημόσια τους «αντισυστημικούς» του ΚΚ€ για την αθώωσή του στην υπόθεση Siemens

«Το αίμα νερό δεν γίνεται». Ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας ξεχνάει ότι κάποτε ήταν κνίτης, ούτε το ΚΚΕ ότι ο νυν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος πέρασε από τις τάξεις του. Έτσι χθες, κατά την διάρκεια της κατάθεσής του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο Στουρνάρας δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στην ουσία είπε όσα θα έπρεπε να πω και εγώ και δεν θα τα επαναλάβω. Επίσης ευχαριστώ και τον Θανάση Παφίλη».

Και αν για τον πρώην αρχικαρεκλάρχη και «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ δεν προξενεί καμία έκπληξη, τα ευχαριστήρια στον Παφίλη και κατ’ επέκταση στο ΚΚΕ δημιουργούν απορίες και συνειρμούς. Ο ίδιος ο Παφίλης, λίγο πριν τον ευχαριστήσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και νυν άψογος συνεργάτης της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είχε δηλώσει:...
«Σοβαρά πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με νομικίστικα κόλπα. Ο Γιάννης Στουρνάρας ήταν υποχρεωμένος να υπογράψει και όσα λέγονται δεν ευσταθούν».

Και όμως, οι καπιταλιστές του ΚΚΕ θέλουν να παρουσιάζονται ως «αντισυστημικό» και «φιλολαϊκό» κόμμα, ενώ στην πραγματικότητα αποτελούν ένα συνειδητό γρανάζι (έστω και σάπιο) της συστημικής μηχανής. Με τον Στουρνάρα και τους λοιπούς εκπροσώπους του εγχώριου και διεθνούς καπιταλισμού περισσότερα κοινά στοιχεία παρά διαφορές έχει το ΚΚΕ. Και αν αναρωτιούνται για τα… υγρά που τους λούζουν στο πρόσωπο, δεν πρόκειται σίγουρα για ψιχάλες αλλά για την συνειδητή αντίδραση κάθε Τίμιου Έλληνα Εργαζόμενου απέναντι σ’ αυτούς τους σφετεριστές της Εργατικής Δύναμης του Ελληνικού Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών