Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2016

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ: «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΤΟ… 2%

Γράφει ο Αντίοχος

Προσέξτε τα κόλπα των προπαγανδιστών του… πολυπολιτισμού: σε πολλές… έγκριτες εγχώριες ιστοσελίδες υπάρχει είδηση με τίτλο «60% των Τσέχων λέει όχι στους πρόσφυγες». Επειδή οι περισσότεροι αναγνώστες των ιστοσελίδων διαβάζουν μόνο τους τίτλους, συμπεραίνουν ότι το υπόλοιπο 40% λέει «ναι στους πρόσφυγες».

Ποια είναι η αλήθεια; Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η τσεχική εταιρεία Public Opinion Research Centre, πράγματι, το 60% των Τσέχων δεν θέλει κανέναν πρόσφυγα (με ή χωρίς εισαγωγικά…) στην χώρα. Από κει και πέρα,...
το 33% συμφωνεί να φιλοξενηθούν προσωρινά κάποιοι, υπό την προϋπόθεση του… μεταγενέστερου επαναπατρισμού τους. Και μόνον το 2% είναι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» και τάσσονται υπέρ της αποδοχής προσφύγων σε μόνιμη βάση.
Παράλληλα, το 82% θεωρεί ότι οι πρόσφυγες θέτουν μια σοβαρή απειλή για την ασφάλεια της χώρας, με το 89% να εκτιμά ότι η ίδια απειλή τίθεται από τις προσφυγικές ροές σε όλη την Ευρώπη.

(ΥΓ): Αλήθεια, τόσες εταίρες δημοσκοπήσεων υπάρχουν στην Ελλάδα. Γιατί δεν κάνει καμία δημοσκόπηση για τη θέση που παίρνουν οι Έλληνες για το ζήτημα αυτό; Μήπως δεν το αποτολμούν γιατί ξέρουν προκαταβολικά τις απαντήσεις που θα πάρουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών