Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2016

Υπουργός Εξωτερικών Ελλάδος: "Κοβουμε μισθούς και συντάξεις για να.....υποδεχόμαστε τους λαθρομετανάστες"!!

Ωμή ομολογία Κοτζιά: Κόβουμε τις συντάξεις και διαλύουμε την κοινωνική ασφάλιση για να πληρώνουμε τους λαθρομετανάστεςσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η κοινωνική καταθλιψη η οποία έχει καταβάλει τους Έλληνες και η πνευματική καθίζηση από την επιρροή των ΜΜΕ, έχει οδηγήσει σε παθητική στάση το λαό, που σε διαφορετική περίπτωση θα όφειλε να προασπίσει με κάθε μέσο και τρόπο την κυριαρχία του που αμφισβητείται πια από τους λαθροεισβολείς, με την αγαστή συνεργασία του "δημοκρατικού-φιλοευρωπαϊκού τόξου".


Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung, ο Ν. Κοτζιάς, προέβη σε μία συγκλονιστική ομολογία περί του τι ακριβώς συμβαίνει με την επερχόμενη ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, το οποίο θα τινάξει στον αέρα την Ελληνική Οικονομία, διαλύοντας ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους και «τελειώνοντας» τους συνταξιούχους.
Αυτό που είπε ουσιαστικά ο Κοτζιάς είναι αυτό που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, δηλαδή ότι όλα γίνονται για....
τους λαθρομετανάστες και ότι οι Έλληνες πληρώνουν με το αίμα τους την σίτιση, στέγαση κλπ των λαθρομεταναστών. Ιδού η δήλωση στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων:

Δημοσιογράφος: Τον προηγούμενο χρόνο έφτασαν στην Ελλάδα περί το ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Πόσο δαπανηρή ήταν αυτή η εξέλιξη για την κυβέρνησή σας;
Κοτζιάς: Έχουμε δαπανήσει περί τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Για καταλύματα, σίτιση, μεταφορά και υγειονομική περίθαλψη. Για εμάς, δύο δισεκατομμύρια ευρώ είναι πάρα πολλά χρήματα – είναι για την ακρίβεια περισσότερα από όσα θα αποφέρουν οι περικοπές συντάξεων που τώρα μας επιβάλλει η τρόικα.

Αν, λοιπόν, η κυβέρνηση άφηνε την ιδεοληψία των «ανοιχτών συνόρων», ούτε περικοπές συντάξεων θα χρειάζονταν να γίνουν, ούτε τρομοκρατικές ενέργειες θα υπάρχαν στην Ευρώπη και ίσως αύριο στην Ελλάδα. Γιατί, όμως, επιλέγεται αυτή η πολιτική; Ελέω των διαταγών των ταγών της παγκοσμιοποίησης και της διεθνιστικής ιδεοληψίας.
Βεβαίως, αυτή η εγκληματική πολιτική δεν είναι πρωτοτυπία του Σύριζα, αφού κατακλυσμός λαθρομεταναστών υπήρχε και επί νουδούλας και επί κλεφτοΠασόκ. Μονάχα η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει την κατρακύλα που οδηγεί στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών