Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2016

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Εκτίναξη της Χρυσής Αυγής - Τρίτη πολιτική δύναμη με 8,6% και τάσεις ανόδου


Δημοσκόπηση Κάπα Research: Συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής - Τρίτη πολιτική δύναμη με 8,6%

Τον τελευταίο καιρό οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έφτασαν ένα ύστατο σημείο αυτοεξευτελισμού, με την παρουσίαση ερευνών εντελώς αντιφατικών, οι οποίες έδειχαν ως πρώτο κόμμα με τεράστιες διαφορές κάθε φορά τον εκάστοτε εντολέα της δημοσκόπησης. Το παιχνίδι ξέφυγε όταν στις πληρωμένες δημοσκοπήσεις του Μητσοτάκουλα απάντησε με άλλη πληρωμένη δημοσκόπηση ο Αλέξης, με αποτέλεσμα το παιχνίδι των δημοσκοπήσεων να αρχίσει να χάνει την... αίγλη του.
Έτσι το γνωστό «Βήμα» που ήταν η πρώτη εφημερίδα που πανηγύρισε για τον Κούλη και προέτρεψε την δημιουργία του νεοφιλελεύθερου μετώπου ενάντια στον Ελληνικό Λαό, αποφάσισε να....
περισώσει κάπως την αξιοπρέπεια των δημοσκοπήσεων για χρήση σε πιο κρίσιμο χρονικό σημείο του πολιτικού παιγνίου.
Η δημοσκόπηση, λοιπόν, της Κάπα Research αποφεύγει τα καραγκιοζιλίκια των τελευταίων δημοσκοπήσεων, δίνοντας βραχεία κεφαλή στον εκλεκτό της διαπλοκής και επίσης αποφεύγοντας το γνωστό ψέμμα των δημοσκοπήσεων ότι το «ΚΚΕ είναι τρίτο κόμμα». Παρουσιάζει, έτσι, μία εικόνα που κάποιος μπορεί να την χαρακτηρίσει ενδεικτική, με κάποιες φυσικά αποκλίσεις.
Εκεί, λοιπόν, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Σύριζα βιώνει πολιτική φθορά, γεγονός που το καταλαβαίνει κανείς και από τις αντιδράσεις του κόσμου και από το γεγονός ότι οι βουλευτές του Σύριζα μεταμφιέζονται για να κυκλοφορήσουν. Το ψέμα της δημοσκοπήσεως έγκειται στο ότι η ΝΔ καρπώνεται αυτή τη φθορά έστω και στο ελάχιστο, αφού ο κόσμος δεν κάνει χρήση παραισθησιογόνων για να περάσει τον Κούλη τον νεοφιλελέ για «αντιμνημονιακό» και «αντιπολιτευόμενο».
Η Χρυσή Αυγή από την άλλη εμφανίζει μία εκρηκτική άνοδο, φτάνοντας το 8,6%, το οποίο όμως όλοι όσοι αναπαρήγαγαν τη δημοσκόπηση το απέκρυψαν. Το λεγόμενο «κέντρο» ακόμα δεν έχει υποστεί την φθορά από την ύπαρξη της νουδούλας και έτσι τα κόμματα του μνημονίου Πασόκ, Λεβέντης και Ποτάμι φαίνονται ακόμα «εντός» Βουλής, αν και μέχρι τις εκλογές μάλλον θα διαλυθούν.
Δείτε τα ποσοστά της δημοσκοπήσεως:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών