Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2016

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, εκτός από το Μνημόνιο, συμφώνησαν και στο Κυπριακό...Εκδηλώθηκε υπέρ του νέου εθνοπροδοτικού σχεδίου Ανάν ο Κούλης!


Και στο Κυπριακό μαζί Σύριζα και ΝΔ: Εκδηλώθηκε υπέρ του νέου εθνοπροδοτικού σχεδίου Ανάν ο Κούλης!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μετά τους ύμνους και τις θριαμβολογίες των ΜΜΕ για τον νέο… Μεσσία (του κατεστημένου) Κυριάκο Μητσοτάκουλα, έρχεται η ώρα της αλήθειας! Η πιο… δύσκολη ώρα, η ώρα που πρέπει να πάρει θέση στα διάφορα ζητήματα!
Ζήτημα 1ον: Κυπριακό, για το οποίο υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι έχει επιβληθεί ήδη από την Νέα Τάξη Πραγμάτων «λύση» απαράδεκτη για τα ελληνικά εθνικά δίκαια, η οποία θα ανακοινωθεί επισήμως τους προσεχείς μήνες.
Όλως περιέργως, λοιπόν, ο Μητσοτάκουλας αύριο επισκέπτεται την Κύπρο, όπου θα....
συναντηθεί με τον Αναστασιάδη. Μια πρόγευση των όσων θα υποστηρίξει στην μαρτυρική μεγαλόνησο, έδωσε ο Κυριάκος με συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ. Δώστε βάση: «Μία επανενωμένη Κύπρος, χωρίς παρωχημένες εγγυήσεις και επεμβατικά δικαιώματα τρίτων, πλήρες μέλος της ΕΕ, δίχως αποκλίσεις από το κοινοτικό κεκτημένο, θα είναι παράγοντας ασφαλείας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο».
Πρόκειται βεβαίως για σαφείς δηλώσεις υποστήριξης προς το προωθούμενο (ή ήδη συμφωνημένο…) νεοταξίτικο σχέδιο, που θα γίνει η ταφόπλακα του Κυπριακού Ελληνισμού!
Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από έναν Μητσοτάκη, αλλά αυτά να τα βλέπουν (και να πράξουν αναλόγως…) όσοι αγνοί πατριώτες είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στην νουδούλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών