Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 10, 2016

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ… ΕΦΟΡΙΑ! ΤΟ… ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΕΙ… ΠΕΡΙΠΑΤΟ!

bil090116


Ο ένας υπουργός ξεχνάει να δηλώσει στο πόθεν έσχες του… ένα εκατομμύριο (ευρώ, όχι… στραγάλια). Η άλλη βουλευτίνα διορίζει τον άνδρα της διευθυντή σε μία νεοϊδρυθείσα ΔΕΚΟ, που δεν έχει αντικείμενο κι ούτε πρόκειται ποτέ να έχει (για τον  Turkish Stream που μας τελείωσε με την κατάρριψη του ρωσσικού αεροπλάνου). Και τώρα ένας τρίτος, κάργα «προοδευτικός», αποκαλύπτεται ότι έδωσε συναυλία στην Ξάνθη, αλλά πληρώθηκε από την… Βουλγαρία, παρακάμπτοντας την εφορία.
Σύμφωνα λοιπόν με το Έθνος της Κυριακής, ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου (που εδώ και χρόνια δεν έχει λείψει ποτέ από φεστιβάλ της ΚΝΕ…), έδωσε συναυλία τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης, για την οποία πληρώθηκε από το δήμο με το ποσό των 16.500 ευρώ (όχι παίζουμε!).
Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του 2015, η παράταξη της....
μείζονος αντιπολίτευσης αποκάλυψε ότι η αμοιβή καταβλήθηκε για λογαριασμό του «προοδευτικού» καλλιτέχνη σε νομικό πρόσωπο – εταιρία στη Βουλγαρία ενώ οι κρατήσεις δεν ξεπέρασαν τα 17 ευρώ, γιατί πρόκειται για νομικό πρόσωπο άλλου κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αυτό ρε συντρόφια είναι το… «ηθικό πλεονέκτημα» της… άσπιλης κι… αμόλυντης αριστεράς, που μας τσαμπουνάτε;
(ΥΓ): Λέτε να… μπερδεύτηκε ο «προοδευτικός» καλλιτέχνης από το γνωστό σύνθημα των κνιτών στα αμφιθέατρα, ότι «πάνω απ’ τη Λαμία είναι Βουλγαρία» και να νόμισε ότι η Ξάνθη ανήκει στη… μαμά Βουλγαρία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών