Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 10, 2016

ΕΛΛΗΝΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

viasths1

«Όσοι θεωρούν, ότι οι μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν από τριτοκοσμικούς στην Κολωνία το βράδυ της πρωτοχρονιάς σε διερχόμενες γυναίκες, κάθε ηλικίας είναι τυχαίες και πιθανά απόρροια στέρησης και «υπέρμετρης επιρροής» ορμονών, πλανώνται πλάνη οικτρά.

Τα πάντα είναι προσχεδιασμένα και αποτέλεσμα των κοινωνικών πρακτικών και της κουλτούρας των φανατικών ισλαμιστών, που ταυτίζουν τις γυναίκες με ζώα. Πόσο μάλλον τις δυτικές που τις θεωρούν ως πόρνες».
Το ανωτέρω απόσπασμα, ανήκει στο κείμενο με τίτλο «Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ», που αναρτήσαμε εχθές στην ιστοσελίδα.
Σήμερα τα διεθνή ΜΜΕ σχολιάζουν ότι τα συμβάντα αποτελούν μια συντονισμένη επιχείρηση, ένα οργανωμένο έγκλημα.
Αλήθεια μήπως έχουμε εν τέλει μαντικές ικανότητες;
Βεβαίως και όχι. Απλά δεν.....
εθελοτυφλούμε και δεν προσπαθούμε να θάψουμε το κεφάλι μας στην άμμο.
Σε τέσσερεις λοιπόν ευρωπαϊκές χώρες, το ίδιο βράδυ, άτομα αραβικής ή βορειοαφρικανικής καταγωγής, επιτέθηκαν σε νεαρές γυναίκες , άλλες τις βίασαν και άλλες τις χτύπησαν και τις λήστεψαν.
Φυσικά οι αστυνομικές αρχές τήρησαν σιγή ιχθύος προσπαθώντας όσο μπορούσαν να συγκαλύψουν τα συμβάντα και δεν προχώρησαν σε καμία σύλληψη. Θεωρούμε ότι όλα αυτά δεν έγιναν με δική τους πρωτοβουλία, αλλά με άνωθεν εντολές.
Το πλέον κραυγαλέο και προκλητικό γεγονός της αστυνομικής συμμετοχής, στο όλο κλίμα μυστικοπάθειας, είναι και το γεγονός πως μόλις αργά χθες το βράδυ έγινε γνωστό ότι σε σχέση με τον παρατεταμένο βιασμό, που κατήγγειλαν δύο νεαρά κορίτσια 14 και 15 ετών την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έχουν γίνει τρεις συλλήψεις Σύρων υπηκόων, ενώ αναζητείται ένας ακόμα.
Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι οι ισχυρισμοί μας για μια νέα προσπάθεια τρομοκράτησης και διασάλευσης της κοινωνικής ειρήνης, όχι αυτή τη φορά δια των όπλων, αλλά μέσω του απόλυτου εξευτελισμού των ηθών και των πολιτισμικών αξιών της Δύσης, επιβεβαιώνονται απόλυτα.
Οι απολίτιστοι και ψυχωτικοί ισλαμιστές, για μια ακόμη φορά πετούν καταπρόσωπο το γάντι στις κοινωνίες που τους δέχθηκαν, τους φιλοξενούν και προσπαθούν να τους εντάξουν στην καθημερινότητά τους.
Επίσης κάτι ακόμη που προβλέψαμε εχθές είναι ότι, οι πολίτες βλέποντας την ολιγωρία και την ανικανότητα των αρχών ασφαλείας και γενικότερα των ανίκανων πολιτικών ηγεσιών που εξελίσσονται σε θλιβερά έρμαια των ιδεοληψιών τους, θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν, όχι για λόγους ρατσιστικούς ή ξενοφοβικούς, αλλά για να προστατεύσουν τους οικείους τους.
Πόσο επαληθευθήκαμε!!!!!!
Στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας οι πολίτες παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους,  οργανώνονται μέσω των social media και πραγματοποιούν περιπολίες στους δρόμους της πόλης για την ασφάλειά τους. Χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί είναι η δημιουργία ομάδων «αυτοάμυνας των πολιτών», οι οποίες, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Rheinische Post», συγκεντρώνουν μέλη μέσω του fb, με σκοπό να οργανωθούν περιπολίες στην πόλη και να προστατεύσουν γυναίκες σε περίπτωση επιθέσεων. Οι εμπνευστές της πρωτοβουλίας τονίζουν ότι δεν πρόκειται ούτε για πολιτική ούτε για βίαιη ομάδα, αλλά για μια προσπάθεια να γίνει η πόλη «ασφαλέστερη για τις γυναίκες». Περισσότερα από 2.200 άτομα έχουν ήδη εγγραφεί στην ομάδα, η οποία θα ενεργοποιηθεί από αύριο.
Αυτό όμως που είναι απαραίτητο να αναφερθεί είναι η προκλητικότητα και ο χλευασμός που επιδεικνύουν, οι ελάχιστοι συλληφθέντες, προς τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλειοψηφία, είναι Σύριοι.  
Οι «καημένοι», «κατατρεγμένοι», «βασανισμένοι» πρόσφυγες οι οποίοι έφυγαν από την πατρίδα τους για να σωθούν από τη βία, την αγριότητα, τον τρόμο, αλλά που τα εφαρμόζουν αδίστακτα στην κοινωνία που τους δέχθηκε και για τους οποίους διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, οι διάφορες ανθρωπιστικές, αλληλέγγυες, διεθνιστικές , εθνομηδενιστικές οργανώσεις και τα αριστερά κόμματα, καθώς και οι σιτεμένες ηθοποιοί του Χόλυγουντ που τους επισκέπτονται μήπως και απαστράψει το ήδη  σβησμένο άστρο τους.
Συγκεκριμένα κάποιος από τους συλληφθέντες φώναζε, «Είμαι Σύρος! Πρέπει να μου φέρεστε ευγενικά! Η κυρία Μέρκελ με κάλεσε», ενώ άλλοι έσκιζαν τις άδειες παραμονής τους μπροστά στα μάτια των αστυνομικών και φώναζαν: «Δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα. Αύριο θα πάρω καινούργια».
Ευτυχώς που δεν έχουν ακόμη πληροφορηθεί το καθεστώς που ισχύει στην Ελλάδα, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ. Ότι δηλαδή, αν κάποιο από τα αστυνομικά όργανα δεν μπορούσε να συγκρατηθεί εμπρός σε αυτή την απερίγραπτη και απίστευτη προκλητικότητα και έριχνε καμία φουσκιά, ο βιαστής και κλέφτης, θα υπέβαλε μήνυση και πιθανά να αποζημιώνονταν μέχρι και € 150.000, λόγω εξευτελισμού της προσωπικότητάς του. Όπως έχει ήδη συμβεί.
Ή ακόμη καλύτερα οι βιαστές και εγκληματίες τη μέρα που θα προσάγονταν στα δικαστήρια θα είχαν την αμέριστη συμπαράσταση και την προσωπική παρουσία της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος. Όπως επίσης έχει συμβεί.
Τελειώνοντας λοιπόν θα επισημάνουμε, ότι αν καίγεται το σπίτι του γείτονά σου, να φοβάσαι και για το δικό σου. Και εδώ αγαπητοί, δεν ομιλούμε για ολίγες εκατοντάδες λαθρομεταναστών, αλλά για χιλιάδες που ήδη έχουν καταλάβει πλατείες και οδούς. Ομιλούμε για κοσμοσυρροή που δεν ελέγχεται και δεν καταστέλλεται εύκολα.
Μήπως λοιπόν ο καθένας από εμάς και ειδικότερα αυτοί που έχουν οικογένειες και παιδιά που πηγαίνουν σε σχολεία και φροντιστήρια, θα πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπ όψιν του ότι τώρα πια, που η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο και που η πολιτική της κυβέρνησης των ανθελλήνων και δοσίλογων  όσον αφορά το μεταναστευτικό, είναι υπεράνω μέτρων και σταθμών, η ευθύνη της προστασίας και της ασφάλειας της οικογενείας του τον βαρύνει περισσότερο;
Επαναλαμβάνουμε για να μην κατηγορηθούμε, όπως πολλοί «φιλελεύθεροι» και «εναλλακτικοί διανοούμενοι» μπορεί να σπεύσουν να το κάνουν.
Δεν προβάλλουμε ρατσισμό ή ξενοφοβία, ομιλούμε καθαρά για άμυνα και επιβίωση, δικαίωμα που μας παρέχει το Σύνταγμα και ο νόμος.
Δεν θ’ αναλύσουμε τους λόγους και τις αιτίες του τρόμου που έχει εξαπολυθεί πάνω από την Ευρώπη, ούτε το ποιος φταίει και ποιος όχι.
Εμείς είμαστε τα θύματα και επομένως, έχουμε πολύ πιο σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε, από το να αναλωθούμε σε επιχειρηματολογίες και φιλοσοφικά περιττώματα, ανούσια περιεχομένου.
Έχουμε ευθύνη και καθήκον να προστατεύσουμε, όχι μόνο τις οικογένειές μας, αλλά και τους Συμπατριώτες μας, εάν και εφ όσον η Πολιτεία και οι αστυνομικές δυνάμεις φανούν αδιάφορες, ανίκανες και ανεπαρκείς στο έργο τους.
Διαφορετικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών