Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 10, 2016

Πιο Πασόκ δεν γίνεται! Ο Σύριζα ζήτησε συγνώμη από τον Σημίτη, επειδή παλιά αντιδρούσε στο κόψιμο συντάξεων! ΒΙΝΤΕΟ


Πιο Πασόκ δεν γίνεται! Ο Σύριζα ζήτησε συγνώμη από τον Σημίτη, επειδή παλιά αντιδρούσε στο κόψιμο συντάξεων! ΒΙΝΤΕΟ

Η πασοκοποίηση του Σύριζα έφτασε στο απόγειό της και πλέον κάνει ευθεία ανοίγματα σε παλιά και ισχυρά στελέχη της πράσινης εγκληματικής οργάνωσης. Έτσι σήμερα, μιλώντας στην κομματική τηλεόραση του Σύριζα, ΕΡΤ, ο βουλευτής του Σύριζα, Νάσος Αθανασίου, προέβη σε μία δήλωση, η οποία προκάλεσε αίσθηση.
Συγκεκριμένα, είπε ότι ο Σύριζα θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον Σημίτη (!) για τις παλαιότερες αντιδράσεις του νυν κυβερνώντος κόμματος στις περικοπές συντάξεων που είχε προτείνει το Πασόκ ήδη από το 2001.
Ιδού τι είπε ο Αθανασίου: «Τα Ταμεία είχαν καταρρεύσει, είχαν χρεοκοπήσει, είχαν κατακρημνιστεί επί κυβέρνησης Σημίτη. Τον Σημίτη μπορείς να τον κατηγορήσεις για.....
πολλά πράγματα, π.χ. για την ενθάρρυνση της διαπλοκής. Πρέπει όμως από τον πρωθυπουργό Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση να ζητήσουμε συγγνώμη διότι από τότε είχαν καταλάβει ότι το ασφαλιστικό καταρρέει, ότι τα Ταμεία καταρρέουν, και έπρεπε να κάνουμε κάτι»
Βεβαίως, η δήλωση Αθανασίου δεν θα πρέπει να τη δει κάποιος μόνο υπό το πρίσμα της παραδοχής της πασοκοποίησης του Σύριζα. Ουσιαστικά πρόκειται και για ένα κλείσιμο του ματιού προς τον Σημίτη, ώστε να άρει την στήριξή του στο Ποτάμι και να την δώσει στον Σύριζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών