Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2016

Χαρές και πανηγύρια σε Κουμουνδούρου και Συγγρού: Υπεγράφη το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων!


Χαρές και πανηγύρια σε Κουμουνδούρου και Συγγρού: Υπεγράφη το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων!

Τι κι αν ο Λαός πεινάει από τα παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα που επιβάλλει η διεθνής πλουτοκρατία στην χώρα μας. Τι κι αν κατά παράβαση του νόμου η Ελλάδα κατακλύζεται από εκατομμύρια λαθρομετανάστες και τίθεται υπό αμφισβήτηση η ασφάλεια των Ελλήνων.
Όλα αυτά είναι δευτερεύονται, όπως φαίνεται, αφού σύμφωνα με την κυβέρνηση και τον λαθροδήμαρχο Καμίνη, η σημερινή μέρα είναι «σημαντική μέρα για τα δικαιώματα του ανθρώπου».
Συγκεκριμένα, σήμερα από τις 12:00 έως τις 12:45 ο Καμίνης υπέγραψε συμβολικά πέντε....
συνολικά σύμφωνα συμβίωσης μεταξύ ομοφιλοφύλων ζευγαριών. Το πρώτο που υπέγραψε αφορά ένα γιατρό (νευρολόγο) και έναν εκπαιδευτικό (!) και ακολούθησαν αμέσως και τα υπόλοιπα τέσσερα.
Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων:
«Το πρώτο Σύμφωνο Συμβίωσης μεταξύ ομόφυλου ζευγαριού υπέγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας. Όπως ο δήμαρχος Αθηναίων είχε δημοσίως δεσμευθεί, η ληξιαρχική πράξη με στοιχεία 25/1/2016 μεταξύ των Α.Ρ. και Σ.Μ., ιατρού και εκπαιδευτικού, αντιστοίχως, φέρει τη δική του υπογραφή.
Ο κ. Καμίνης, υποδεχόμενος στο γραφείο του τον Α.Ρ., κατά την τελετή της υπογραφής εξέφρασε τις ευχές του, σημειώνοντας ότι η σημερινή πρώτη ημέρα εφαρμογής του νόμου, είναι πολύ σημαντική για τα δικαιώματα στην Ελλάδα και την εναρμόνισή της χώρας μας με τη διεθνή πραγματικότητα.»
Η νουδούλα, η... συντηριτικιά, θα βγάλει άραγε ανακοίνωση περί του θέματος ή μήπως τώρα έχουν μπει στο πρόγραμμα πολλά γαμήλια πάρτι για να παραστεί ο πρόεδρός της ο Κούλης, ο οποίος σημειωτέον ψήφισε με χέρια και με πόδια το νομοσχέδιο της ντροπής;

2 σχόλια:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών