Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 06, 2016

Ανησυχούν στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ για την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στους αγώνες των αγροτών

Ένα-ένα τα έντυπα του «συνταγματικού τόξου» παραδέχονται (με μεγάλη τους λύπη, βεβαίως) ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δυναμώνει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να προκαλείται έντονη ανησυχία στο κατεστημένο αυτής της Χώρας.

Αυτή την φορά ήταν η σειρά του περιοδικού «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», το οποίο αφού κάνει μια ανάλυση της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί στην Χώρα γράφει για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα εξής: «Το πιο ανησυχητικό απ’ όλα όμως είναι η εκμετάλλευση της όλης κατάστασης από το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, που δείχνει να καρπώνεται μέρος της κοινωνικής δυσαρέσκειας. Η εμφάνιση βουλευτών της στα μπλόκα των αγροτών,...
όπως του βουλευτή Ευβοίας Νίκου Μίχου, και η συνεχής παρουσία στελεχών της είναι χαρακτηριστικά δείγματα του πώς επενδύει η Χρυσή Αυγή στις αντιδράσεις των κοινωνικών ομάδων με χαμηλά εισοδήματα. Στις δημόσιες δηλώσεις τους τα στελέχη της δεν χάνουν ευκαιρία να χτυπούν την κυβέρνηση, προβάλλοντας εαυτούς ως τους μόνους αντιμνημονιακούς. Η κυβέρνηση έχει επανειλημμένα αναφερθεί στην παρουσία των χρυσαυγιτών στα μπλόκα και στην υποκίνηση επεισοδίων από μέρους τους».

Άλλη μια παραδοχή, λοιπόν, από συστημικό έντυπο για την ραγδαία και συνεχή άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, καθώς ολοένα και περισσότεροι Έλληνες σε καθημερινή βάση εμπιστεύονται τις τύχες τους, τις τύχες της Πατρίδας και του Λαού, στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών